kristijan napao ivanu

Farma: Farmeri ostali šokirani, Kristijan napao Ivanu! (VIDEO)

Nakon što je Lepi Mića odabrao sluge za ovu nedelju usledio je i šok za učesnike, dve farmerke su izbačene sa imanja u Lisoviću.

Svi takmičari morali su da tajno izaberu jednog učesnika koji odmah mora da napusti Farmu, dok je zadruga izabrala drugog. Nakon tajnog glasanja odluka je pala da od strane učesnika imanje napušta Ivana Šašić, dok je “publika” odlučila da izbaci Maju Nikolić. Jasmina se nakon saznanja da je osvojila najmanje glasova svojih cimera, zahvalila se svima i rekla da ništa ne shvata lično.

Ono što takmičari nisu znali do samog kraja je to, da je izbacivanje bilo lažno, te su samo želeli da provere njihove reakcije i iskrenost.

jasmina i maja u tajnoj sobi

Nakon što je nakon izbora sluga održano lažno izbacivanje u kome je Jasmina Medenica osvojila najmanje glasova farmera, Kristijan Golubović je pobesneo na Ivanu šašić koja je glasala za nju.

Naime, Maja Nikolić kao druga nominovana, i Jasmina Medenica su smeštene sa voditeljkom u posebnu prostoriju u kojoj su posmatrale dešavanje iz kuće nakon njihovog izbacivanja, a kada je shvatio da je Ivana šašić glasala da Jasmina bude izbačena, pobesneo je i vikao na nju.

Čitaj još  Premijera spota: Saška Janković - "Duga u tvojim očima" (OFFICIAL VIDEO)

– Ne možeš to da radiš. Možeš kod svojih alkoholičara da priđeš. Ja te nominujem, kupi svoje stvari i napolje. Daviš nas tu kad se napiješ. Kako te bre nije sramota, Vendi i Maja su te zgazile. Alkoholičarski smradovi jedni – rekao je Kristijan.

Pogledajte šta je Kristijan rekao Ivani:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Leave a Reply