maja nikolic slusa svoje pismo

Farma: Farmeri konačno pokazali da su ljudi! (VIDEO)

Farmeri su sinoć bili iznenađeni tako što su njihova pisma porodicama, koja su pisali tokom dana, javno pročitana.

Bebi je pročitala emotivno pismo Maje Nikolić posvećeno sinovima.

– Lazare, hoću da mi pokažeš sve petice u školi i da se ne biješ sa drugima jer oni koji ne vole tvoju mamu ne znaju koliko ona tebe voli. Ovde sam da bi vama bilo bolje. Mama je sve vreme uz tebe i imaćeš najlepše zimovanje ove godine. Jedva čekam da te vidim i stegnem i da ti izljubim obraščiće i oči. Budi mi veseo i srećan jer znaš da ste ti i Novak svrha maminog života i da postoji razlog zašto smo razdvojeni. Mi imamo našu malu tajnu koju će mama da ispuni čim izađe odavde. Zaboravi sve ružno što ti kažu i opraštaj svima. Zaboravi sve ružno što ti kažu, oni ne misle tako, i svako bi voleo da mu je mama na televiziji. Oprosti im sine. Volim te živote moj.

Novaku je poručila da se nada da će joj oprostio i da će položiti vozački. Ponadala se da će postati glava porodice, iako zna da on ne voli patetiku. Farmesi su se kolektivno rasplakali posle Majinog pisma i trebalo im je malo vremena da se saberu.

Pismo Jelene Krunić pročitala je Bojana Stameniv. Jelena je pozdravila tatu, mamu i najbolju drugaricu.

kristijan cita pismo

– Tata, hvala što si uz svog sina. Najpoznatija majko Zorko u Srbiji, hvala ti što si me naučila istrajnosti i strpljenju – napisala je između ostalog Jelena u svom pismu.

Radašin je čitao pismo Jelene Golubović, to jest, pokušao je. U pomoć mu je pritekao lepi Mića, pa su zajedničkim snagama pročitali pisanu pohvalu Jelene o samoj sebi i Kristijanu Goluboviću, uz mnogobrojne pozdrave mnogobrojnim prijateljima, adminima i porodici, a najviše mami.

Medeničino pismo čitala je Stanija, koja je malo imala problema sa ćirilicom. Medenica je tešila mamu u nekoliko rečenica i podvukla je da je “sve ovo igra”.

Maja je pročitala Vendino pismo. Vendi je bila kratka i efektna, i poručila je svojim da su “reči bez dela uzaludan proces”.

Pismo Kristijana golubovića, pisano krasnopisom, izazvalo je ovacije farmera, potrudili smo se da prenesemo:

– Draga moja Ivana volim te, šta god bilo, desilo se i kako god izgledalo ja ti stižem uskoro kući u zagrljaj, a naše bepče uz nas kao oganj ljubavi koju niko iništa ne može da ugasi. Tvoje srce zna to, naše duše šapiću ečnost jer su obe rezervisale karte za taj put. Ispred nas su praznici da ih provedemo u miru i u blagostanju, napunimo baterije za neke nove muke, nažalost, a onda mi taj na put večnosti krećemo u mojoj režiji. I kada svima izgledam tuđ ja sam samo vaš. Aleksandar Veliki – napisao je, pomalo zloslutno Kristijan, a pročitao Lepi Mića.

Čitaj još  Parovi: Starleta pokazala gaće kamermanu (VIDEO)

Alen je čitao Bebino pismo. Ona je poručila svojima da ne brinu ništa, da se kupa i sunča i je tek sada shvatila koliko su joj njeni najbliži najvažniji. Pozdrav je poslala i od magareta, krave, teleta i psa.
Gabrijela je pročitala Miloševo pismo. Miloš je pozdravio braću, tatu i deku, i poručio im da se potrudio da najbolje ispromoviše sebe i kraj iz kojeg dolazi. Poručio je bratu Marku:

medenica plakala

– Plati mi račune za telefon i kredit, da ne moram to da jurim kad izađem.

Jelena Gavrilović je pročitala Tamarino pismo. Ona se izvinila svojoj porodici što im nije posvetila dovoljno vremena kada je bila napolju, poručila im je da je ovo njena bitka i da je pravična i ratoborna. Ona je ujedno pozdravila i bivšeg dečka Dejana, što Aci nije bilo pravo uopšte.

– Ne birnite, neće ni ovo večno trajati, izaći ću čistog srca i zdrave pameti. Niste videli kako sazrevam, malo smo vremena provodili zajedno i nisam stigla sve da vam ispričam. Trenutna atmosfera je prilično mračna i prilično hladna, ali oko mene su topli ljudi koji mu daju snagu. Ima i onih drugih. Držite se, brojimo sitno. Pozdravite mi i Dejana, on je moja naveća podrška – pisala je Tamara.

Poslušajte neka od pisama:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply