dvoje finalista napustilo imanje

Farma: Dvoje finalista večeras napustilo imanje!

Na imanju u Lisoviću ostalo je još 11 finalista, koji se bore za glavnu nagradu od 50.000 evra.

U prvom preseku glasova, najmanje istih imao je Alen Muković (0,57 odsto), koji je imao dva minuta da se spakuje i izađe na kapiju. Pevač nije očekivao da će ovoliko ostati na “Farmi”, tako da i ovo smatra velikim uspehom.

Pred polufinalno veče, a posle izbacivanja Alena Mukovića, koji je imao najmanje glasova publike, još jedan učesnik rijalitija napustio je “Farmu“, pa je ostalo ukupno jedanaest finalista koji se bore za glavnu nagradu.

Dva dana ostalo je do samog finiša “Farme”, a ovog 123. dana, dvoje finalista je napustilo rijaliti. Prvi je Alen Muković, koji je sa najmanjim brojem glasova izašao sa imanja u Lisoviću.

Bojana Stamenov napustila imanje
Bojana Stamenov napustila imanje

U drugom preseku glasova, najmanje istih imala je Bojana Stamenov (0,92 odsto), koja se nije rastužila što napušta rijaliti dva sana pred kraj, već naprotiv – pevačica je bila presrećna što napokon ide kući!
– Idem mojoj kući, ide meda kući – ponavljala je Bojana i poželela farmerima sreću, a onda na sav glas pevala do kapije…

Čitaj još  Farma: Zvezdan izbačen sa imanja zbog kršenja pravila!

Podsetimo, polufinalno veče na programu je u utorak, 29. decembra, dok je veliko finale zakazano za sredu, 30. decembar, kada ćemo saznati i pobednika šeste sezone “Farme”.

izvor: Telegraf

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply