Farma: Dve farmerke napustile imanje!

Pored pozdrava koje je uputila takmičarima, Jelena kaže da je za nju ovo bilo jedno od predivnih iskustava i da pored manjih rasprava koje je imala sa pojedinim učesnicima, osećala se veoma dobro.

Jelena Milošević Balerina izbačena je sinoć iz rijalitija Farma 7 i time je stekla pravo da imenuje ovonedeljnog gazdu na imanju.

Danas je na Farmu stiglo pismo od Balerine, koja je sinoć napustila imanje u Lisoviću. Pored pozdrava koje je uputila takmičarima, Jelena kaže da je za nju ovo bilo jedno od predivnih iskustava i da pored manjih rasprava koje je imala sa pojedinim učesnicima, osećala se veoma dobro.

– Čast mi je sto sam bila deo ove ekipe i što me poštujete baš onakva kakava jesam. Za gazdu stavljam mog velikog prijatelja Lepog Miću – piše u pismu koje je pročitao Filip.

Jutros ja na Farmu stiglo pismo od Zadruge u kom su pozvali majku Jelene Golubović, Cecu, da odmah ode do kapije, nakon čega je i napustila imanje. Jelena još uvek ne zna zašto je njena majka otišla i prilično je iznervirana zbog toga.
Međutim, razlozi zbog kojih je Svetlana napustila Lisović su već poznata baka Caka i Meri Grejs, Jelenina baka i snaja. Meri Grejs je supruga Jeleninog brata Uroša, i ona je stigla u posetu Golubovićima sa Filipina. Takođe, baka Caka ima 92 godine pa joj je preko potrebna pomoć ćerke.

Čitaj još  Parovi: Ružica: Gastoz plače zbog devojke, a slao mi perverzne poruke!

Kako se čini, Svetlana se neće vraćati na imanje.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply