dusica grabovic psovke

Farma: Da vam se život smuči od ovih psovki! (VIDEO)

“Sraću ti u usta kada budeš legla da spavaš! Skinuću gaće i posraću ti se u usta! Dobro si znala da je to moja i Stefanova voda! Gnjido jedna šugava!”, vikao je farmer.

Dušica Grabović je doživela nervni slom kada ju je farmer nepravedno optužio da je ukrala vodu, zbog čega je na kraju počela i da plače.

Netrpeljivost između Nemanje MCN i Dušice datira još od početka “Farme”, a reper je sinoć izgovorio najgore uvrede na račun pevačice. Naime, Nemanja ja video da je neko uzeo njegovu vodu, pa je odmah optužio Dušicu.

– Sraću ti u usta kada budeš legla da spavaš! Skinuću gaće i posraću ti se u usta! Dobro si znala da je to moja i Stefanova voda! Gnjido jedna šugava! – vikao je reper a Grabovićeva je sve vreme pokšavala da mu objasni da ona nema ništa s tim.

Pevačica se toliko iznervirala, pa je zaplakala dok su je tešili Saška Karan i Lepi Mića.
– Nemoj više da me psuješ. Ne mogu da se borim sa svima – kroz suze je pričala Dušica a onda je Nemanja počeo da se izvinjava.

Čitaj još  NOVI SPOT: Ana Nikolić - "200/100" (OFFICIAL VIDEO 2016)

– Izvini ako je tako bilo. Sad mi je Marina rekla na kraju: “Nije Dušica kriva, ja sam”. Ona je sve vreme pričala meni da si ti uzela vodu – pravdao se farmer.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply