farma nominacije 19.12.

Farma: Čak četiri farmerke večeras nominovane!

U hladnoj štali naći će se četiri učesnice “Farme”, koje se međusobno čak i ne trpe.

Kao i proteklih nedelja i meseci, subota uveče na “Farmi” je rezervisana za nominacije. Farmeri su, po već ustaljenom običaju, izabrali još jednog potencijalnog bivšeg učesnika rijalitija, a gledaoci drugog koji će se u ponedeljak naći u areni, zajedno sa dve kažnjene takmičarke, Stanijom i Tamarom.

Prva nominovana, koju je većina farmera izabrala, jeste Jelena Golubović, za koju su njeni cimeri imali samo negativne reči. Kristijan je svoj štapić dao Radašinu, jer “izolacija nije ni za jednu ženu“.

– Ona jeste iritantna, ali to je njen stil da provocira ljude. Ili je prihvatamo ili ne. Sve što su radili na današnji dan nije lepo – rekao je Golubović.
– Neće zao na goreg, nego na boljeg. Pokazalo se ko mi je prijatelj, ko nije. Hvala svima na štapićima, po ovome ću da shvatim ko je napolju ostvaren, a ko ne – rekla je nominovana, na čijoj su strani bili Kristijan i Vendi.

Čitaj još  Farma: Vendi našla svoju prvu žrtvu!

– Zahvaljujem se Kristijanu, jer brine o meni. Najpažljiviji muškarac ovde je on. Volela bih da sam s njim u areni da odmerimo snage – rekla je Jelena i pozdravila svoje fanove.

Drugi nominovani, izglasan od strane publike, je Bebi Dol.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Telegraf

One comment

Leave a Reply