Farma: Bojana spremila pakleni plan za Staniju!

“Sad ću da te probušim! Levu, desnu ili obe? Ima da se jurimo oko stola kao mačka i miš”, zapretila je pevačica.Bojana Stamenov ne može više da trpi uvrede koje joj Stanija Dobrojević neprestano upućuje. Naime, starleta je Bojanu nazvala glupom kuvaricom koja nema svoj stav, što joj pevačica nikako ne može da zaboravi.

– Ja sam jedan debeli mekušac, kao neki plišani meda. Ako se ja dovoljno iznerviram, samo će početi da nestaje kosa nekima s glave. Ne mogu više. Samo nekoliko ljudi ovde može da mi parira u elokvenciji. One večeri, kada sam ustala da odgovorim dotičnoj, hvala bogu što sam izbrojala do deset. Bilo je ili rafal i sahrana – pričala je Bojana u dvorištu.

Tamara i Vendi složile su se da je pevačica ipak bila previše blaga prema Staniji.

– Ako još jednom spomene moje ime, ja ću da izvedem jedan kratak manevar obilaska stola. Doći ću do donjeg doma stola i onda ću početi da šapućem. Zbuniću je da joj neće biti dobro. A onda ću da izvadim veliku iglu iz si.a i kažem: “Sad ću da te probušim! Levu, desnu ili obe? Ima da se jurimo oko stola kao mačka i miš – ispričala je pevačica svoj pakleni plan.
izvor: Kurir

Facebook komentari
Čitaj još  Viki Miljković preživela dramu sa bolesnim sinom!

2 comments

Leave a Reply