bojana stamenov folirala bolest

Farma: Bivša učesnica slagala da je bolesna!

“Jasmina je najgori farmer, kao što sam i tamo rekla. Niko tamo nije loš čovek, ali je svako pokazao kakav je u zajednici”, otkrila je pevačica.

Pevačica Bojana Stamenov napustila je rijaliti šou „Farma“ s osmehom i brže-bolje potrčala roditeljima i sestri u zagrljaj.

S obzirom na to da se tokom njenog boravka na imanju u Lisoviću često pisalo o njenim zdravstvenim tegobama, Bojana otkriva da je iznenađena što joj nije teško palo da boravi na imanju u Lisoviću iako boluje od astme i dijabetesa.

– Tamo sam dobro snašla i fino sam izgurala skoro celu “Farmu”. Ja sam samo jednom imala ozbiljniji astmatični napad, a ovo ostalo nije bilo toliko strašno, nego sam ja morala da dramim jer sam farmerima bila kao mama i stalno su me terali „ajde skuvaj ovo, ajde skuvaj ono“. Malo sam folirala da bih se i ja malo odmorila od kuhinje. Moram samo da naglasim da sam se ja tamo bolje snašla nego neki koji su potpuno zdravi. Samo su nešto kukali i ništa nisu radili – bila je iskrena pevačica i pojasnila kako se nosila s dijabetesom.
– Nisam mogla u potpunosti da se pridržavam režima ishrane koji praktikuju dijabetičari, ali hvala bogu, sve je dobro prošlo. Uzimala sam redovno terapije, a to je bilo najvažnije – istakla je Bojana i otkrila šta misli o Staniji Dobrojević i Jasmini Medenici.

– Jasmina je najgori farmer, kao što sam i tamo rekla. Niko tamo nije loš čovek, ali je svako pokazao kakav je u zajednici. Ona nije doprinela ni zajednici ni šou programu. Ništa nije pokazala, a pri tom me je razočarala. Ja sam nju gotivila, stajala na njenu stranu, a ona mi je vratila uvredama i klevetama. Ne znam koji problem ona ima. Čas je ovakva, čas onakva. Ja sam joj čak i davala savete što se tiče pevanja, a ona mi je ružno vratila. Što se Stanije tiče, na nju nisam ljubomorna ni u kom pogledu iako priča da je svim ženama trn u oku. Daleko joj lepa kuća. Nju i Jasminu nikada više ne bih volela da vidim – rekla je Stamenova.

Čitaj još  Željko Šašić zbog bivše žene napušta Srbiju!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply