balerina sve lagala

Farma: Balerina ponovo uspela da šokira!

“Ja sam svoj performans iskoristila. Apsolutno je sve bila gluma. Ja sam diplomirani dramski umetnik. Toliko sada imam ponuda”, rekla je Balerina.

Jelena Milošević zvana Balerina je tokom Farme bila prisna sa Kristijanom Golubovićem, što je pokrenulo glasine da je Balerinka ostala u drugom stanju.

Takođe se spekulisalo da je Jelena animir dama, budući da se tokom gostovanja u jednoj emisiji baš tako predstavila.

– To ništa nije istina. Moji roditelji su sve jako proživljavali. Sve je to neistina, počev od animir dame, stavrno sve su potpuno nebuloze. Apsolutno nisam trudna! – rekla je Balerina koja je sa ostalim izbačenim farmerima gostovala u emisiji.

balerina sve lagala

Ona je navela da je priča o animir dami vezana za glumu kada je u emisiji “predstavljala” tu vrtsu žena.

Balerina je dalje navela da se ne srami svog ponašanja tokom učešća u rijalitiju.
– Ja sam svoj performans iskoristila. Apsolutno je sve bila gluma. Ja sam diplomirani dramski umetnik. Toliko sada imam ponuda. Ušla sam u pravi projekat u pravo vreme – otkrila je Jelena kojoj je očigledno bio cilj da skrene pažnju na sebe.

Čitaj još  Farma: Otkrivene strogo čuvane tajne produkcije! (VIDEO)

Ona je takođe navela kako nikada nije razmišljala o tome kako se oseća njegova supruga. Balerina je priznala da je imala dogovor sa produkcijom, pa tako da se nije uhvatila za Kristijana, to bio bio Rade, Aca ili neki drugi muškarac sa imanja.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

3 comments

Leave a Reply