tamara i vlada van farme

Farma: Aca će odlepiti kad sazna sa kim je Tamara provela noć!

Klaberka je izbačena iz rijalitija zbog govora mržnje, ali to je nije sprečilo da ide u provod sa svojim nesuđenim dečkom.

Tamara Đurić izbačena je iz rijalitija Farma zbog govora mržnje, nakon što je napravila incident sa Semirom koji je takođe izbačen.

Tamara je na Farmi započela ljubavnu vezu sa Aleksandrom Živanovićem, ali se ubrzo nakon izlaska, vratila prvoj simpatiji – Vladi Stanojeviću.

Đurićeva je na Farmi promenila nekoliko tipova. Počela je od ljubljenja sa Radetom, “komešanja” ispod pokrivača sa Milošem, ljubljenja i maženja sa Vladom, da bi na kraju završila u Acinom zagrljaju gde se i zadržala do izbacivanja.

Klaberka je napustila Farmu i odmah sledeće veče provela sa voditeljem, Vladom Stanojevićem, koji je imanje napustio koju nedelju pre nje.

Vlada joj je pisao ljubavna pisma na Farmi, želeći da se opravda za svoje simpatije, ali Tamara nije želela da čuje. Kako se kasnije ispostavilo, oni su bili u vezi godinu dana pre Farme, kada je Stanojević odlučio da započne vezu sa Ana Marijom, a ne sa Tamarom.

Čitaj još  Farma: Palo prvo ljubljenje ispod jorgana!

Njih dvoje su uživali u jednoj beogradskoj kafani, a Tamara je napisala na Fejsbuku da se oseća voljenom.

Podsetimo, Đurićeva je izbačena iz rijalitija zbog katastrofalnog ponašanja i govora mržnje. Nakon što je Semir Džanković izbačen zbog uzvikivanja ratničkog pokliča Alahu Akbar, kao i bacanja čaše na Tamaru i pljuvanja Maje Nikolić, Tamara je doživela nervni slom i psovala Semirovu naciju i sve redom.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir

Leave a Reply