Fan Milice Pavlović opsednut njenim stopalima!

“Dečko je bio veoma šarmantan, nažalost, nisam mogla da mu ispunim želju i poklonim mu cipele jer nisam imala rezervnu obuću”, rekla je pevačica.

Milica Pavlovic

Milica Pavlović na meti je fetišiste koji je opčinjen njenim stopalama. Naime, od atraktivne zvezde Granda jedan obožavalac je nedavno na nastupu u Posušju tražio cipele za uspomenu i tada joj je pokazao album sa slikama njenih stopala i nogu koje je godinama skupljao iz raznih novina, a i sam je fotografisao na nastupima.

– Milica je pre dve nedelje nastupila u Posušju, u Bosni i Hercegovini, i doživela je jednu neobičnu situaciju. Nakon nastupa, kada se slikala sa fanovima, u redu je stajao jedan dečko, koji joj je pokazao album sa slikama njenih stopala iz raznih magazina. Ona je bila šokirana – rekao je izvor blizak pevačici.

Milica Pavlovic stopala

– Taj dečko se nije zaustavio na tome već je zamolio Milicu da izuje cipele kako bi ih uzeo za uspomenu. Iako je najprije zaista želela da da to uradi, shvatila je da nema rezervnu obuću i da neće imati u čemu da se vrati u hotel. Inače, Milica je tog vikenda nastupila u u Posušju uprkos neredima u BiH, a s obzirom da joj je tada otkazan jedan koncert u Tuzli, ona će u tom gradu nastupiti ovog petka – rekao je izvor.

Čitaj još  Sanja Maletić sa novom frizurom izazovnija nego ikad (FOTO)

– Ovih dana stalno sa svojim bendom prepričavam taj događaj. Taj dečko je bio veoma šarmantan, nažalost, nisam mogla da mu ispunim želju i poklonim mu cipele jer nisam imala rezervnu obuću – rekla je Milica.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply