Estrada podržala Anu Bekutu!

Ana Bekuta sinoć je održala spektakularni koncert u Sava centru. Kolege pevale sa njom, a najveseliji gost bio je njen emotivni partner.

Ana Bekuta

Ana Bekuta sinoć je, četvrtu godinu zaredom, održala koncert u Sava centru. Svečana dvorana bila je tesna da primi ljubitelje njene muzike, među kojima su bile njene brojne kolege, ali i političari.

Ana je spektakl otvorila pesmom „Imam jedan život“, a potom se poklonila i obratila publici:

Saban i Goca

– Večeras smo svi na okupu. Tu je neprevaziđeni Aca Sofronijević i njegov orkestar, moje predivne violinistkinje i grupa Bjuti kvins, koju čine Ksenija, Suzana i Sanja. Prava je sreća imati trudnicu na sceni, a to je Ksenija.

Pevačica je nastavila sa svojim hitovima „Brojanica“, „Ostavljena ja“, “Kralj ponoći“, Pao mrak“… Sa njom su na sceni zapevali Marinko Rokvić, Bane Šević, a nastupio je orkestar Dejana Petrovića…

Anin dečko nije skidao pogled sa svoje drage, a za Kurir je dao izjavu pred početak koncerta.

Aco Pejovic

– Mislim da je Ana, kao što kažu i njene kolege, najbolja pevačica srpske narodne muzike. Najviše volim pesmu „Treba vremena“. Posebno mi je drago što veliki pevači uvek prihvataju da budu njeni gosti na nastupima. Sledeće godine biće takođe spektakularan koncert – rekao nam je Bekutin izabranik, koji je prosidbu ipak ostavio za neku drugu priliku.

Čitaj još  Nikolija i Milan: Ima neka tajna veza?!

Ilda Saulic

– Videćemo za to. Nisam hteo večeras to da uradim jer nije pravo vreme da se uzbudi dok peva. Ja brinem o njenoj karijeri, pa ne bih voleo da se mnogo iznenadi pred svim tim ljudima – rekao je partner folk zvezde, a pored njega, u nastupu Bekute uživali su i Dragan Živković Tozovac, Šaban Šaulić sa porodicom, Goga Sekulić, Darko Lazić i Ana Sević, Rada Manojlović.

izvor: Kurir

Leave a Reply