pomoc za usniju

Estrada na delu, svi žele da pomognu Usniji Redžepovoj!

“Od početka sam bila upoznata sa njenom bolešću, ali ovog puta ona je zaista u teškom stanju. Ja se, ipak, nadam da neće klonuti duhom i da će dobiti i ovu bitku za život”, rekla je Neda Ukraden.

Teško zdravstveno stanje kraljice južnjačkog melosa Usnije Redžepove i njena nova borba sa rakom pluća potresli su njenu koleginicu Nedu Ukraden, sa kojom je svojevremno harala bivšom Jugom.

Uz Usnijinog brata i snajku iz Makedonije, koji brinu o bolesnoj pevačici, Neda se ponudila da pomogne u svakom smislu.

– Od početka sam bila upoznata sa njenom bolešću, ali ovog puta ona je zaista u teškom stanju. Ja se, ipak, nadam da neće klonuti duhom i da će dobiti i ovu bitku za život. Zvala sam je da joj kažem: „Usnija, uz tebe smo, ne predaj se! Milioni onih koje si godinama uveseljavala žele da im opet zapevaš!“ Želim da zna da je volim. Čula sam se juče sa ženom njenog brata da joj stavim do znanja da sam tu da pomognem u svakom smislu, jer njih dvoje već godinama brinu o Usniji – kaže Neda, i dodaje:

neda pomaze usniji

– Ona je meni jedna od najdražih koleginica sa kojom sam provela toliko divnih trenutaka na koncertima u bivšoj Jugi. Bila je gost na svadbi moje ćerke i neko ko je ostavio originalan pečat u narodnoj muzici. Znam da o njoj trenutno brine lično načelnica pulmologije i da je, što se lekara tiče, u dobrim rukama, ostalo je sve u njenim i božijim rukama. Samo da ne izgubi veru da može da pobedi – nada se Ukradenova, koja je u više navrata htela da poseti koleginicu.

– Dugo je bila kod brata u Makedoniji, i zvala sam je da svratim u posetu, ali pacijenti izmučeni takvim terapijama nisu baš voljni da ih ljudi gledaju u takvom stanju. Ona je veoma iscrpljena i jedva govori, a uglavnom spava, jer je opijena lekovima – kaže pevačica koja veruje da će još dugo piti kafu sa svojom koleginicom kada se oporavi.

Vlada Mandić odlučio je takođe da pomogne Usniji Redžepovoj, koja se od utorka bori za život u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu zbog raka pluća.

Čitaj još  Ana Nikolić: Brak je svima postao nebitan, ali ne i meni!

Nakon pevačicine potresne ispovesti u kojoj je, između ostalog, rekla da želi da ozdravi, ali da joj za to treba pomoć, bivši rukometaš se javio redakciji i raspitivao se kako da joj uruči novac za lečenje. Poznat kao veliki humanitarac, a da pritom to nikada nije koristio za svoj lični marketing, Vlada je i ovoga puta rešio da ne sedi skrštenih ruku i javno nudi pomoć koja je potrebna najpoznatijoj Koštani. On se iskreno sažalio na pevačicu, pa želi da joj omogući lakši oporavak. Iako je lično ne poznaje, njega je ozbiljna zdravstvena situacija Redžepove naterala u plač. On će narednih dana posetiti pevačicu u bolnici i lično joj odneti pomoć jer smatra da ona treba da oseti da nije ostala sama i da su svi uz nju do kraja.

vlada mandic pomaze usniji

S druge strane, Mandić je prvo insistirao da njegova pomoć ostane u tajnosti. Međutim, kad nas je ponovo kontaktirao, promenio je mišljenje i odlučio da pozove sve ljude dobre volje da pomognu pevačici da se izbori s problemima.

– Udružimo se i pomozimo našoj Usniji. Legenda treba da živi – naglasio je Vlada.

Podsetimo, Redžepovoj se u ponedeljak pogoršalo zdravstveno stanje, pa je u utorak sa bratom i snajom iz Skoplja, gde se lečila, došla u Beograd. Zbog kritičnog stanja hospitalizovana je u Kliničko-bolničkom centru. Ona je pre dva dana primila ekipu dnevnog lista, sačekala je u postelji i natenane prepričala muku kroz koju prolazi.

izvor: Kurir, Alo

3 comments

Leave a Reply