era sa fejk atinom

Era Ojdanić pokušava da podvali slike sa Atinom!

Obzirom da pevač i te kako zna da iskoristi pogodan medijski trenutak, biće da je i u ovoj neprijatnoj situaciji pronašao način da sebe eksponira.

Kao bomba je danas odjeknula vest da je Atina Ferari izbačena iz rijalitija ‘Parovi’ zbog neprimerenih izjava o mučki ubijenoj devojčici Tijani Jurić. Tačnije, ne postoji pisani i elektronski medij u regionu koji nije objavio ovu neprijatnu vest.

Ono što je još neprijatnije od pomenute situacije jesu fotografije koje su danas dospele u javnost.

Na pomenutim fotografijama se nalazi Andrija Era Ojdanić, narodni pevač i veliki zavodnik, čije su izjave o zavođenju devojaka (posebno maloletnih) u više navrata uznemiravale javnost. A pored Ere, i u Erinom zagrljaju nalazi se zgodna plavuša. Ovog puta, pevač se dosetio kako da još jednom reklamira sebe i svoj motel.

era sa plavusom

Naime, nikog posebno ne bi interesovale ove fotografije da nije navedeno (izvor je MojaTV) da je atraktivna plavuša Atina Ferari. Ono što je nama zasmetalo, a nikako ne podržavamo situaciju u koju je sebe dovela Atina, kao ni izjave koje je iskoristila radi izlaska iz rijalitija kako je objasnila u današnjem obraćanju javnosti, jeste način da se još više degradira devojka koja je dovoljno sama sebi štete nanela.

Ako se bolje zagledate u fotografije, samo na jednoj i to zamućenoj se nazire lice devojke. Na drugim dvema fotografijama ne može se tvrditi da je u pitanju Atina. Još jedan detalj koji smo primetili, a sigurno će svaki čitalac ako se pažljivije zagleda, boja kose ove plavuše i Atinina boje kose. Ova devojka ima žutu boju, dok je Atina boja izrazito blajhana (preciznije bela).

Čitaj još  Ceca: Jedva čekam da istrčim pred publiku!

lazna atina

Obzirom da pevač i te kako zna da iskoristi pogodan medijski trenutak, biće da je i u ovoj neprijatnoj situaciji pronašao način da sebe eksponira.

Još jednom naglašavamo da ni u jednom segmentu ne podržavamo Atinin postupak, ali je zloupotreba nastale situacije i te kako nepotrebna, posebno pevačkoj veličini kakav je (bio) Era Ojdanić.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply