era i goca odbili koncert

Era Ojdanić i Goca Lazarević odbili humanitarni koncert!

Organizatorka koncerta u Šidu Olivera Ubavić kaže da joj je Ojdanić tražio novac za humanitarni koncert, dok je njegova koleginica rekla da se to ne uklapa u njen program.

Era Ojdanić i Gordana Goca Lazarević odbili su da pevaju na humanitarnom koncertu koji je zakazan 4. juna u Šidu, tvrdi organizatorka Olivera Ubavić.

Ona je uložila sav svoj trud da organizuje ovaj događaj, na kojem će se prikupljati pomoć za teško obolele majku i ćerku Jelenu i Vanju Radanović. Zbog teške materijalne situacije njih dve nemaju novac za lečenje. Njima je svakog meseca potrebno oko 300 evra za doktore i terapiju i 100 evra za kiriju pošto žive kao podstanarke.

– Era Ojdanić i Goca Lazarević su jedini koji su odbili da pevaju. Era mi je rekao da dolazi samo za novac i da ne peva u humanitarne svrhe, a Goca da joj se to ne uklapa u program i da treba mlađi da pevaju. Do sada su nam dolazak potvrdili Dejan Matić, Nemanja Stevanović, Bane Mlinar, trubači Dejana Jokanovića i Jovan Perišić. Želimo da prikupimo sredstava za lečenje Jelene i Vanje, koje boluju od dilateralne kardiomiopatije. Jelenino srce radi s kapacitetom od 20 odsto i jedini lek je transplantacija srca. Da bi otišla na pregled u Beč, potrebno joj je 3.000 evra. Vanjino radi s pola snage. Njih dve žive od socijalne pomoći i dečjeg dodatka – kaže Olivera Ubavić, glavni i odgovorni urednik Radio Šida, koja učestvuje u organizaciji koncerta.

Čitaj još  Nikolija pokazala tetovažu na preponama! (VIDEO)

Era Ojdanić tvrdi da nije tražio novac, već da ne može da prihvati poziv zbog unapred dogovorenih obaveza.

– Nikome nisam tražio novac. Ako je neko humanitarac, to sam ja. Pevao bih u Šidu, nego tog dana imam nastup – kaže Ojdanić.

I Goci Lazarević je žao što neće moći da pomogne u prikupljanju novca za bolesnu majku i ćerku.

– Kad su me zvali, žurila sam i možda sam zvučala neprijatno preko telefona. Prekasno su me pozvali jer sam ranije zakazala neko snimanje koje nisam mogla da pomerim. Hiljadu sam humanitarnih koncerta otpevala u životu – pravda se pevačica.

izvor: Kurir

Leave a Reply