era ojdanic pretucen

Era Ojdanić dobio brutalne batine!

Policija je odmah reagovala na poziv i nakon okršaja sa napadačima uhapsila ih je i privela u stanicu policije.

Andrija Era Ojdanić sinoć je brutalno pretučen na vašaru na kosmajskim Tresijama, gde je pevao sa Zoricom Marković.

Na pevača narodne muzika nasrnula su petorica mladića, koji su ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu otkinuli zlatni lanac i oteli 1.900 evra iz džepa.

Policija je odmah reagovala na poziv i nakon okršaja sa napadačima uhapsila ih je i privela u stanicu policije.

Poznati folker odveden je u 1 sat posle ponoći u Urgentni centar, gde su mu utvrdili povrede rebara, lica i ruku. Ojdanić je iz bolnice pušten jutros rano posle šest časova.

Policija ispituje uzroke napada na Ojdanića. Naša saznanja potvrdio je i Ojdanić.

– Jebi ga! Dobro sam. Pretučen sam i opljačkan, šta da kažem. Njih petorica su odlepili od alkohola, izgubili svaku kontrolu i ja sam ispao njihova žrtva. Prvo su dva sata uživali i poručivali pesme, a onda je nastao haos. Napali su me iz čista mira, odvukli iza šatora i počeli da me tuku nogama i pesnicama. Nisu gledali gde udaraju. Unakazili su me! Pokušavao sam da se branim, ali džaba kad su jači – prepričava Era incident, koji je na sekund zastao i zakukao od bolova.
– Joj, sve me boli! Još uvek se psihički nisam povratio. Kada je policija reagovala, krenuli su i njih da biju, jebo te život! Odmah su ih odveli u policijsku stanicu. Zabolelo me je što se od toliko ljudi niko nije našao da ustane i pomogne ili da ih smiri. Sam sam se borio sa pet pobesnelih tigrova. Zorica se povukla i više je nisam video. Zbog incidenta su zatvorili šator i prekinuli veselje – rekao je Ojdanić.

Čitaj još  Farma 2013: Era Ojdanić ulazi na „Farmu“ ako ulazi i Milica Pavlović!

Na pitanje da li je tačno da je pokušao nekom liku da na kvarno uzme 200 evra, Era se naljutio.

– Ma to je priča za malu decu. To nije tačno. Da li stvarno verujete u to? – završava pevač.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply