selma bajrami u stutgartu

Enes Begović ponizio Selmu Bajrami pred publikom?!

Iako je Enes već uzeo mikrofon, publika je počela skandirati Selmino ime tražeći da se vrati na binu. To je i učinila pa se ponovo vratila mikrofonu.

Selma Bajrami i Enes Begović nedavno su održali fantastičan nastup u Štutgartu. Ne samo da su bili zadovoljni organizatori, već i publika koja danima nakon koncerta prepričava tu dobru zabavu.

Oni koji dugo nisu slušali i gledali Selmu, kažu da su više nego pozitivno iznenađeni njenim nastupom. Ponovo je, kako pišu na društvenim mrežama, ona stara, vrckava Selma, prepuna dobre energije, šarolikog repertoara… Ne pišu samo to već i šta se dešavalo na bini.

Po takvim pisanjima, kada je „žena sirena” završavala pjesmu, na binu je izašao Begović u kroz smijeh rekao koleginici:

Čitaj još  Katarina Grujić pokazala gde živi!

– Hajde ostavi taj mikrofon, dosta je više i tebe!

selma bajrami stutgart

Iako je znala da se šali nije joj se dopalo kako joj se obratio, ali i publici. Iako je Enes već uzeo mikrofon, publika je počela skandirati Selmino ime tražeći da se vrati na binu. To je i učinila pa se ponovo vratila mikrofonu i otpjevala još nekoliko pjesama.

Oni koji su bili bliže bini komentarišu da se na Begovićevom licu vidjela ljutnja jer nije očekivao takvu reakciju publike. Tek kada je Bajrami otpjevala još nekoliko pjesama, popularni Visočak se vratio i nastavio sa svojim repertoarom. A možda njegova ishitrena reakcija ima veze sa povišenim krvnim pritiskom, o kojem smo pisali…

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply