Ena Popov trudna

Ena Popov pokazala trudnički stomak! (FOTO)

Voditeljka televizije Pink pokazala je svoj trudnički stomak u petom mesecu trudnoće i otkrila da nije ista kao druge trudnice.

Voditeljka TV Pink Ena Popov u petom je mesecu trudnoće. U januaru naredne godine podariće ćerku svom partneru Nenadu Čanku sa kojim je u srećnoj vezi već dve godine. Iako joj ne prijaju novinski napisi o njenoj trudnoći, jer smatra da to nije od važnosti za široke narodne mase, za „Premijeru“ je otkrila kako se oseća.

– Nenad je svaki dan sve srećniji, i ja sam isto, jer smo sve svesniji i svesniji. Čudno je, velika je to promena odjednom, ne možeš odmah biti svestan. Mislim da ja i sada nisam svesna dok ne uhvatim to malo biće u ruke – objasnila je Ena.

Šarmantna voditeljka opisala je kako zapravo izgleda njeno „drugo stanje“.

Trudna Ena Popov

– Ja ne mogu ovo „drugo stanje“ da nazovem drugim stanjem, jer nemam simptome kao sve ostale trudnice. Nit sam razmažena, niti histerišem, niti sam preterano emotivna, niti izbirljiva, razdražljiva. Meni se to još uvek nije desilo, mada ima još četiri meseca, videćemo – kazala je Ena u emisiji.

Čitaj još  Rada Manojlović u problemu zbog Milana Stankovića!

Ona je otkrila i kako je ceo život priželjkivala da rodi sina, ali otkad je saznala da će roditi devojčicu, ne može da zamisli da rodi muško dete. Nasuprot njoj, njen izabranik je želeo da dobije baš ćerku.

izvor: Opera

One comment

Leave a Reply