bane ercic spot

Emina Jahović u novom spotu sa Cecinim manekenom! (VIDEO)

Maneken Bane Erčić, koji je sa Cecom Ražnatović 1995. snimio spot za pesmu „Znam“, pojaviće se u ekranizaciji Eminine numere.

Emina Jahović (32) angažovala je za potrebe snimanja spota za pesmu „Ne plašim se“ bivšeg manekena Baneta Erčića (40), koji je javnosti postao poznat kada se pre dvadeset godina pojavio u spotu za pesmu „Znam“ Svetlane Cece Ražnatović (41).

Emina Jahovic i Bane Ercic

Slučajno ili namerno, pevačica je odlučila da u ekranizaciji njene ljubavne numere zaigra nekadašnji srcelomac, koji i dan-danas važi za velikog šarmera. Pre dve decenije Erčić je u Cecinom spotu glumio zavodljivog muškarca, koji koketira izrazito zelenim očima, a danas se kao iskusan muškarac pojavljuje u numeri koja je namenjena ženama koje su žrtve porodičnog nasilja. Prema rečima upućenih, Jahovićeva je prezadovoljna učinkom, ali i saradnjom sa Banetom, a publika će uskoro imati prilike da vidi kako se bivši maneken snašao pod Jahovićkinom palicom.

Bane Ercic 2014

Inače, Erčić danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut, a do saradnje sa turskom snajkom je došlo slučajno. U manekenske vode uveo ga je naš poznati reditelj i fotograf Dejan Milićević, koji je upravo i bio zaslužan za tadašnje Cecine spotove, koji su na srpskoj estradi pokrenuli jednu novu eru vizuelnog stvaralaštva.

Čitaj još  Najbizarniji stihovi na našoj estradi! (VIDEO)

Dok čekamo Banetovu novu ulogu, podsetite se kako je izgledao u Cecinom spotu OVDE

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply