Emina Jahović: Nastup u Kotoru za pamćenje! (FOTO)

Emina je još jednom dokazala da daje maksimalnu podršku svojim štićenicima iz “X faktora” pa je tako sa mladim Aleksom nastupala u Kotoru.

Emina Jahovic u Kotoru

Posle godinu dana Emina Jahović je ponovo nastupala pred publikom u Crnoj Gori i to u čuvenom ‘Maximus’-u u Kotoru. Pred prepunim klubom Emina je izvodila svoje hitove “Da mogu”, “Opet si s njom”, “Posle mene”, “Da l’ ona zna”

Specijalni gost na nastupu bio je Aleksa Perović koji je sa Eminom zapevao duete “Još ti se nadam”, “Med” i “Beograd priča”. Emina je još jednom dokazala da daje maksimalnu podršku svojim štićenicima iz “X faktora”.

Emina i Aleksa u Kotoru

– Drago mi je da mogu da im pružim podršku. Želim da upoznaju sve segmente ovog posla i zaista verujem da će uspeti – rekla je pevačica.

Posle fenomenalnog koncerta u ‘Maximus’-u Emina priča i o novom albumu i parfemu:

– Album je gotov, u poslednjem momentu pojavila se još jedna pesma koja je morala da se nađe na njemu i jedva čekam da publika čuje nove pesme. Uporedo sa novim albumom pojaviće se i moj parfem “Closer” koji će se, nadam se, svideti devojkama jer to je po meni prava prolećna i letnja nota.

Čitaj još  Kao sve zvezde: Neda Ukraden otputovala na Tajland!

Emina u Kotoru

izvor: Hello, Svet

Leave a Reply