Elvira Rahić se vraća u ‘Hayat produkciju’?!

Nedavno je na pomirenju Elvire i ‘Hayata’ insistirao i Enes Begović koji je pokušao ubijediti „zraćene strane“ da „oči u oči“ riješe problem, zaborave na ranije nesporazume i nastave sarađivati.

Elvira Rahic

Do prije od više od godinu dana Elvira Rahić je bila jedna od naših pjevačica koja se najčešće pojavljivala u programu Hayat TV. Iznenada je „pukla tikva“ pa je ova popularna pjevačica napustila „jato“ na čijem je čelu Ahmed Švrakić, direktor Hayatove produkcije.

Odnosi su zahladnjeli kada joj je, kako je ranije tvrdila Elvira, bilo jedva omogućeno da u jednoj emisiji posvećenoj Bajramu, gledateljima i svojim fanovima čestita taj blagdan. Navodno, voditeljica joj je to omogućila tek nakon što joj je Rahić skrenula pažnju kako joj nije pružena prilika da se obrati gledateljima.

Nakon toga pjevačica je „nestala“ sa ekrana te televizije. Pričalo se kako taj problem u Bajramskom programu nije razlog njenog napuštanja produkcije već svađa između njenog supruga Šabana Forića i direktora produkcije. Pričalo se kako su se posvađali zbog organizacije nekoliko koncerata u dijaspori odnosno neuspjelih dogovora. Svađa pjevačicinog supruga sa čelnicima produkcije kulminirala je u toj situaciji pa se Elvira „preko noći“ izgubila iz programa Hayat TV.

Brzo nakon toga pjevačica je objavila novu pjesmu koju je izdala za produkciju OTV „Valentino“ u čijem je programu i danas zastupljena. No, očito ta marketinška kampanja nije urodila plodom pa su sve prilike, kako se priča, da se Rahić ponovo vrati u produkciju koju je ranije napustila.

Čitaj još  Nataša Kojić Taša: Trening na plaži

Nju su već nekoliko puta kontaktirali producenti nekoliko emisija Hayat TV da se pojavi u njihovom programu, ali je odbila sve pozive. No, sigurno neće nakon što, ako se to uopće i desi, dođe do pomirenja njenog supruga i direktora produkcije.

Prema informacijama do kojih smo došli, nedavno je na njihovom pomirenju insistirao i Enes Begović koji je pokušao ubijediti „zraćene strane“ da „oči u oči“ riješe problem, zaborave na ranije nesporazume i nastave sarađivati. Do pomirenja još nije došlo, a šuška se da je sasvim izvijesno. U tom slučaju sigurno ćemo i Elviru koja je možda najviše izgubila u tom „ratu“, kada je karijera u pitanju, gledati u programu najgledanije televizije u BiH.

izvor: Expres

Leave a Reply