elvira rahic sa muzem

Elvira Rahić: Jedva čekam da se vratim u Sarajevo!

Pjevačici je najviše teško zbog sina koji, samo što se navikne na novu životnu sredinu, mora ići u noviju. I onda opet ispočetka.

Elvira Rahić ponovo, o čemu su mediji ranije pisali, mijenja adresu stanovanja. Nakon Švicarske, Njemačke, Austrije… pjevačica se sa porodicom opet vraća u Njemačku. Zbog poslova njenog supruga u Beču pakuje kofere i seli se za Minhen. Tamo će živjeti sa suprugom Šabanom Forićem i sinom Dinom.

Zbog specifičnosti posla njenog supruga koji gotovo svake godine dobija angažman u drugom dijelu Evrope, ni pjevačici ništa drugo ne preostaje već da se pomiri s diplomatskim aktivnostima u ovom slučaju selidbama.

No, Elviri je „preko glave” što se svako malo mora seliti. Tako je, kako nezvanično saznajemo, nedavno sa suprugom imala „okršaj” baš zbog toga što opet mora pakovati stvari. Rekla mu je, priča se, da jedva čeka dan kada će joj reći da se više nigdje neće seliti i da može kako treba organizirati život.

elvira rahic 2015

Pjevačici je najviše teško zbog sina koji, samo što se navikne na novu životnu sredinu, mora ići u noviju. I onda opet ispočetka.

Čitaj još  Intervju Nada Topčagić: Nema više dobrih pesama!

I prilikom jednog susreta s Elvirom prije dva mjeseca, rekla nam je kako su joj dosadile selidbe i da živi za dan kada će njen suprug dobiti angažman u Sarajevu i da više nigdje nikada ne mijenjaju adresu.

– Istina je da će mi iz Minhena biti puno lakše zbog posla jer uglavnom pjevam u Njemačkoj, ali jedva čekam da se vratim u Sarajevo – rekla je poznata pjevačica.

izvor: Expres

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply