Elvira Rahić će održati 10 koncerata tokom Bajrama!

Mada nije jedna od onih pjevača koji se vole hvaliti brojem gostovanja, Elvira Rahić je, kako smo čuli, sigurno jedna od najzaposlenijih estradnih umjetnika u regionu.

Elvira Rahic Bajram

Iako bi sedmično mogla održavati i po četiri koncerta, Elvira Rahić ne prihvata svaku ponudu te uglavnom nastupa dva puta u sedam dana, ne želeći zbog posla trošiti svoje slobodno vrijeme. Elvirin profesionalizam na bini prepoznali su vlasnici brojnih ugostiteljskih objekata, kako iz BiH tako i inozemstva, pa je do prije nekoliko dana bila “borba” oko njenog angažmana za bajramske praznike.

Sigurno da su najsretniji oni kojima je pošlo za rukom da se dogovorene s pjevačicinim menadžementom oko gostovanja. A Elvira će za predstojeći Bajram u BiH održati četiri koncerta.

Po završetku četvrtog, Elvira sjeda u avion jer putuje u Ameriku. Tamo će u organizaciji Islamske zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike održati čak šest koncerata. Tako će ova popularna bosanska pjevačica za ramazanski Bajram imati čak deset koncerata čime se definitivno svrstava među najzaposlenije naše pjevačice.

Čitaj još  Nina Badrić muvala frajere po Beogradu!

Inače, Elvira uveliko priprema novi CD, a o detaljima istog kao i svom privatnom životu, uskoro ćete čuti njenu ekskluzivnu ispovijest.

izvor: Expres

Leave a Reply