relja o raspadu grupe elitni odredi

Elitni odredi potvrdili raspad grupe!

“Duži vremenski period razmišljamo da nešto uradimo samostalno i to je jedina istina o tome što se spekuliše”, rekao je jedan od članova grupe.

Članovi grupe “Elitni odredi”, Relja Popović i Vladimir Matović odlučili su da stanu na kraj pričama o prekidu njihove saradnje, ali i pričama u vezi trudnoće Reljine devojke Nikolije Jovanović.

– To nije nešto što može da se raspadne, tu postoji neka ideja koju smo mi dugo pravili. To nije tačno i malo je ružno tako reći. Duži vremenski period razmišljamo da nešto uradimo samostalno i to je jedina istina o tome što se spekuliše. Nastavićemo svako svojim putem, ali ne isključuje mogućnost međusobne saradnje – rekao je Relja a Vlada je imao samo kratak komentar:

– Istina je, vreme će pokazati kako će to ići.

relja i vlada exkluziv

Iako su Nikolija i “Elitni odredi” snimili zajedničku pesmu i spot, spekulisalo se i o tome da je upravo ona krivac za razlaz ove grupe.

– To je najveća glupost koju sam čuo – rekao je Vlada a na to se nadovezao i Relja:

– Ne može nikakva moja emotivna veza da utiče na posao. Ljubav je jedna stvar, posao je druga. Jedan drugom ćemo biti podrška ali konkurencija nikada.

Momci su otkrili i da za sada neće biti zajedničkih nastupa, ali ukoliko i bude publika će biti obaveštena.

Puno spekulacija je bilo na račun Nikolijine trudnoće, a Relja je za sve to imao kratak i jasan komentar:

Čitaj još  Nikolija u tajnoj vezi sa Reljom iz 'Odreda'! (FOTO)

– Meni prijaju stvari koje sam izabrao da čine moj privatni život. To što se okolo dešava me ne zanima mnogo – dodao je Relja.

vlada elitni odredi

Međutim, Reljin prijatelj i kolega Vladimir je bio veoma iznenađen kada je čuo za vest.

– Obradovali su me i šokirali u isto vreme. Nisam bio toliko upućen u njihovu vezu, vodili su taj neki tajni odnos i nisam mnogo znao o tome, ali posle 6 meseci veze dete na putu. Verovatno nema ništa lepše od toga, ali to je velika stvar – bio je iskren Vlada.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply