elena risteska tlzp

Elena Risteska izgubila glas uoči polufinala!

Elena će imati zadatak da izvede numeru “Chandelier” mlade pevačice Sije, a najveća konkurencija će joj biti troje prvoplasiranih takmičara Neda Ukraden, Katarina Bogićević i Bane Mojićević.

Makedonska predstavnica u šouu strahuje kako će večeras uživo izvesti numeru Sije jer je već dve nedelje bolesna.

Polufinalna emisija takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato” biće emitovana uživo, pa će publika moći da zaista proceni mogućnosti takmičara. Elena Risteska ima najveću tremu jer od kako se razbolela pre dve nedelje ne može najbolje da kontroliše svoj glas.

elena kao karmen

– Elena je surovi profesionalac i svesna je da sav prihod od nagrada u ovom šouu ide u humanitarne svrhe, te opcija da odustane od takmičenja nije postojala. Jako je bolesna, prima injekcije i pije antibiotike, ali naporno vežba i želi da istraje do kraja. Plaši se samo da je glas ne izda – ispričao je izvor blizak produkciji.

Ona će imati zadatak da izvede numeru “Chandelier” mlade pevačice Sije, a najveća konkurencija će joj biti troje prvoplasiranih takmičara Neda Ukraden, Katarina Bogićević i Bane Mojićević. Inače u ovoj ‘lajv’ epizodi, pored ocena žirija, na odluku o pobedniku uticaće i SMS glasovi publike. Na kraju, samo pet od deset takmičara ulazi u finale.

Čitaj još  Farma: Saška napravila novi skandal (VIDEO)

elena kao oliver dragojevic

Neda kao Madona
Keba će se večeras naći u ulozi Ledi Gage, Neda će imitirati Madonu, dok će Tanja Savić pokazati kako se snalazi kao Neda Ukraden. Ivan Jevtović biće Stromae, Bane ulazi u lik Ace Lukasa, dok će Nenad Okanović postati Rambo Amadeus. Čipi bi trebalo da predstavi grupu „Muse“.

izvor: Blic

Leave a Reply