jelena marjanovic - pronadjen ubica

EKSKLUZIVNO: Opsada u Borči, pronađen ubica pevačice!

“Obruč oko organizatora i izvršioca zločina se steže. Više smo nego sigurni ko je ubio Jelenu”, otkrio je izvor iz istrage.

BEOGRAD – Beogradska policija zna ko je ubio pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović, a identifikovani su i njegovi pomagači, saznaje dnevni list iz istrage.

– Obruč oko organizatora i izvršioca zločina se steže. Više smo nego sigurni ko je ubio Jelenu. Ono što je činjenica jeste da je ubica imao najmanje jednog pomagača – kaže izvor iz istrage, ne želeći, pritom, da navodi razloge zašto se monstrum i njegovi pomagači već ne hapse.

Kako saznajemo, beogradska policija je identifikovala kako osumnjičenog za ubistvo poznate pevačice, tako i njegove pomagače.

Uskoro sledi hapšenje svih osumnjičenih.
Kako dnevni list saznaje, najmanje jedan član familije zna ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović dok je trčala na nasipu u Borči.

Čitaj još  Mis Svetlana ojadila ženu za 10.000 evra!

Najmanje jedan član familije zna ko je ubica, a u celoj priči vrlo je značajna uloga pojedinih članova porodice koji definitivno nekog njima bliskog štite, saznajemo iz izvora bliskoj istrazi.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Leave a Reply