jelena jovanovic

Edin Škorić i dalje zaljubljen u Jelenu Jovanović!

Iako su zvanično još pre skoro sedam meseci stavili tačku na svoju vezu, Edin Škorić i dalje misli na svoju bivšu dragu Jelenu Jovanović.

Naime, pevačica je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji, a bivši sportista je na svom Fejsbuk profilu ostavio komentar: „Lepa je“. Bez obzira što nije naveo na šta vili koga konkretno misli, bilo je i više nego evidento da se to odnosi na njegovu bivšu dragu.

Stvar je bila jasna i njegovim imaginarnim prijateljima, pa je veliki broj njih lajkovao tu njegovu rečenicu. Posebno je zanimljiv detalj da je od nekoliko komentara ispod njegove poruke, samo jedan označio da mu se sviđa, i to od drugarice koja je napisala: „Kao san“.

Do Edinove zvanične potvrde na koga se odnosila ta rečenica na profilu, nismo uspeli da dođemo, ali kao što smo već rekli, stvar je i više nego jasna. Samo je pitanje vremena kada će se on i Jelena ponovo usaglasiti oko emicija, jer dok je ona njega jurila, on ju je kulirao, sad kada je on odlučio da pokaže svoje emocije, i to ovako javno, Jovanovićeva je otkrila da ima novog dečka. I to ne bilo kakvog, već ozbiljnog i školovanog biznismena, koji za razliku od Edina, kako se priča, razume pevačicin posao i podržava je u svemu.

Čitaj još  Danijel i Jovana: Konačno razvedeni!

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply