selma bajrami smedja

Edin Džeko poželeo Selmu Bajrami!

‘Žena sirena’ se vratila jača nego ikada, te je svojom isklesanom figurom, atraktivnim stajlingom pokazala da joj malo koja pjevačica može parirati.

Nedavno je u restoranu “Bosna”, na Ilidži gostovala jedna od najpopularnijih pjevačica, Selma Bajrami. ‘Žena sirena’ se vratila jača nego ikada, te je svojom isklesanom figurom, atraktivnim stajlingom pokazala da joj malo koja pjevačica može parirati, te da je još uvijek broj jedan na estradi kako glasom tako i stasom.

– Redovitim treninzima i zdravom ishranom vratila sam svoju staru liniju i sretna sam zbog toga. Žena sirena se vratila – kazala je Selma.

Slavilo se do ranih jutarnjih sati, a restoran odavno nije bio puniji. Tražila se stolica više, pa oni koji nisu stigli rezervirati mjesto, ostali su uskraćeni za odličnu feštu kakvu samo Selma zna napraviti.

Tokom cijele večeri, pored svojih starih hitova, pjevačica je promovirala i pjesme s novog albuma “Tijelo bez duše”. Sve pjesme gosti restorana horski su pjevali sa Selmom, koja nije krila oduševljenje, pa je neke hitove čak ponavljala i po nekoliko puta.

Pored brojnih gostiju, te večeri osim Selme glavna atrakcija bio je i proslavljeni nogometaš, Edin Džeko, koji se opustio, zaplesao i svako malo naručivao pjesme, od njegove kako je kazao omiljene pjevačice. Poznato je da je bosanski Dijamant široke ruke, ali nažalost ovaj put nismo uspjeli vidjeti sa koliko je novčanica “zakitio” Sirenu?

Čitaj još  Zorica Brunclik priznala istinu o odnosu sa ćerkom!

Selmin rokovnik prebukiran je brojnim nastupima, kako u BiH, tako i širom dijaspore. Vremena za odmor ima jako malo, a i ono što “ugrabi”, trudi se provesti sa svojom porodicom. Tokom turneja i nastupa, najviše joj nedostaje sin Daris, koji kako kaže pjevačica kada nastupa ostaje s njenom mamom ili suprugom. Uskoro priprema i brojna iznenađenja za sve svoje fanove.

izvor: Expres

Leave a Reply