Džidža i Vanila: Posle raskida prekinuli svaki kontakt!

Aleksandra Stojković i Marko Munjiza posle okončanja veze nisu ostali u dobrim odnosima.

Dzidza i Vanila

Aleksandra Stojković i Marko Munjiza su raskinuli, a da je kraj bio neslavan, govori i činjenica da su prekinuli svaki kontakt iako su bili prijatelji pre nego što su uplovili u romansu.

– Džidža i Vanila su se zbližili na Farmi, gde su mnogo vremena provodili zajedno. S vremenom se rodila hemija, ali ni jedno ni drugo nisu želeli to da pokazuju pred kamerama. Kad su napustili rijaliti, postali su nerazdvojni i ubrzo su uplovili u romansu – kaže izvor i dodaje:

– U početku je sve bilo super i varnice su sevale na sve strane. U javnosti su negirali da su zajedno jer nisu želeli da ih ljudi gledaju kao još jedan par iz rijalitija. Međutim, s vremenom su se stvari promenile. Zbog obaveza su se sve manje viđali, a sve češće svađali, pa su shvatili da nisu jedno za drugo. Njihova poslednja rasprava bila je stravična i posle nje su prekinuli svaki kontakt. Ne čuju se, ne viđaju i izbegavaju mesta na kojima bi mogli da se sretnu.

Njihovi bliski prijatelji su u šoku jer znaju da su pre veze imali divno prijateljstvo i ne shvataju šta se to toliko strašno desilo kad ne žele više da čuju jedno za drugo. Pozvali smo Džidžu, ali ona nije bila raspoložena za komentar:

Čitaj još  Farma: Farmeri pozdravljali Ekrema Jevrića! (VIDEO)

– Gradim svoju karijeru i nije mi potrebna takva vrsta marketinga. Nemojte više da me povezujete s nebitnim likovima. Trenutno se bavim promocijom novog dueta „Karta svijeta“ s Halidom Bešlićem i to mi je glavna preokupacija. Doviđenja, prijatno.

S druge strane, njen bivši je bio malo rečitiji:

– Džidža i ja nikad nismo bili u vezi, ona je to potvrdila u emisiji „Narod pita“. Nismo prekinuli kontakt, mi smo drugari – rekao je Marko Vanila.

izvor: Kurir

Leave a Reply