Džej SMS porukom otkazao koncert!

Sve je bilo spremno za veliki spektakl. Organizatori zabave u Bergiš Gladbahu (nedaleko od Kelna) su se nedeljama spremali za ovaj događaj kako bi protekao u najboljem redu.

Dzej Ramadanovski

Ogranizatori koncerta, Sandra Milošević i njen otac Zvonko, učinili su sve kako bi privukli što veći broj gostiju, štampali su flajere, naručili oglase u dnevnim oglasima, slali su više stotina SMS poruka, reklamirali se preko društvene mreže Fejsbuk, a onda im se dogodio šok. Zvezda večeri, poznati estradni umetnik Džej Ramadanovski (50) otkazao je nastup dva sata pre početka zabave.

No, krenimo redom. Zvonko Milošević se već uveliko spremao da krene na aerodrom po Džeja kada je stigla SMS poruka Zorana Jagodića Ruleta, instrumentaliste koji prati poznatog pevača na većini koncerata, da Džej neće doći!

– Pričao sam sa Ruletom koji je još rano ujutru stigao iz Beča gde je prethodne večeri imao nastup i spremao se da krenem kad je stigla poruka da otkazuje koncert. Svojim očima nisam mogao da verujem kad sam pročitao – još vidno uzbuđen priča Zvonko.

– Zvao sam odmah menadžerku, izvesnu Adrijanu, koja mi je potvrdila da Džej neće da dođe jer je bolestan i povraćao je – priča dalje Zvonko.

Simptomatično je to što je dan pred zakazani nastup 29. aprila Džeju bio rođendan, jubilarni 50-ti.

U trenutku kada je saznao da je ostao bez glavne zvezde večeri u sali je bila Zvonkova ćerka Sandra koja je bila šokirana neprijatnom vešću. Ona je brzo reagovala i odlučila da sačeka sve goste na ulazu i da im objasni o čemu se radi jer je želela da iz svega izađe čista obraza. Prepolovila je cenu ulaznice za one koji su bili rešeni da se i bez Džejovog nastupa te večeri zabavljaju.

Čitaj još  Niko ne veruje u batine, Vlada Stanojević dobio podršku!

– Ovo je skandal koji nam se dosada nije dogodilo. Ako je bio bolestan, mogao je ranije da se javi i to telefonom, a ne SMS porukom i to u 17.55, u vreme kada je već trebalo da bude u avionu – kaže Sandra.

Vest se brzo proširila, mobilni telefoni su počeli da zvone i da se raspitaju da li je tačno da Džej neće doći. Bilo je onih koji se se s pola puta vraćali nazad, ali i onih koji su prošli stotinu i više kilometara i onda doživeli šok. Najinteresantniji je bio primer jedne žene iz Londona koja je iz britanske metropole doputovala prvenstveno zbog Džejovog koncerta i da usput poseti majku koja živi u neposrednoj blizini Kelna.

Uprkos izostanku glavne zvezde, veče je ipak bilo interesantno i zabavno za one koji su se zadovoljili i “minimalcem” jer se klavijaturista Zoran Jagodić Rule potrudio da napravi dobar štimung u sali kako bi se što manje primetio izostanak Džeja.

izvor: Vesti

Leave a Reply