Džej sa Dorćolcima pomaže ugroženima!

“Duša me boli. Ne mogu da pričam od plača. S ortacima sam kupio dušeke, jastuke i ćebad i stavio u svoj klub”, rekao je Džej.

Dzej Ramadanovski

Džej Ramadanovski tužan je zbog poplava koje su zadesile Srbiju. On se sa svojom ekipom sa Dorćola maksimalno angažovao da pomogne ugroženim ljudima, pa je čak i primio dve familije iz Obrenovca. On se tokom razgovora rasplakao i jedva je govorio.

– Duša me moja boli. Ne mogu da pričam od plača i nerviranja. Pevam 30 godina i reklama mi ne treba, hoću da pomognem ljudima. Dve familije iz Obrenovca sam primio kod sebe. Sa svim svojim ortacima i rođacima sa Dorćola nakupovao sam dušeke, jastuke i ćebad, i sve sam to postavio u svoj klub koji imam u Beogradu. Kuva se pasulj, grašak i sve što treba. Kao u ratna vremena. Takva je situacija. Hoću svima da pomognem i pozivam sve da dođu kod mene – rekao je Džej.

Pevač je takođe izjavio da će, kada prođe ova situacija, organizovati humanitarne koncerte po svim gradovima u Srbiji i sav prihod će dati oštećenima od poplava.

Čitaj još  Niggor se vraća na scenu, nova pesma "Serotonin" (VIDEO / lyrics)

– Pevaću dokle me glas služi samo da ljudima omogućim sve što treba. Pozvaću sve kolege da radimo zajedno, a onaj koji ne bude hteo, jebaću mater!

izvor: Kurir

Leave a Reply