dzej ramadanovski honorar

Džej Ramadanovski peva za honorar od 100 evra?!

Pevač Džej Ramadanovski nastupio je u jednom klubu za cifru za koju ranije ne bi ustao od stola u svom kafiću na Dorćolu. Honorari su mu sve niži zato što se na svirkama napije, rasplače, a često mu i pukne glas.

Legenda narodne muzike, koja je zarađivala na hiljade evra za sat vremena nastupa, tezgarila je za ovu siću sredinom januara u kafani “Jedno mesto” u Aranđelovcu. Naime, Ramadanovski je pevao za cifru za koju ranije ne bi ni stao na binu.

Pošto se Džeju sve češće dešava da se na svirkama napije, rasplače i da ne može da izdrži dugo da peva prinuđen je da radi i za badava.

– Džej je nekada zarađivao na hiljade evra, ma na desetine hiljada. On je bio ime, zvezda, najpopularniji pevač na ovim prostorima. Svaka pesma mu je hit. Ipak, mnogo toga je prokockao i potrošio na vraćanje dugova. Upravo zbog toga ne poseduje ništa od imovine. Živi u iznajmljenom stanu na Dorćolu, a stan u Kotežu je kupio na ime svoje ćerke Ane – priča sagovornik.

Koliko mu loše ide pokazuje i činjenica da je nedavno i u Zagrebu nastupio za 250 evra.

– Njegova cena se u poslednje vreme kreće između 500 i 800 evra, ali kad ga stisne frka i besparica, onda pristaje na sve – otkriva dobro obavešteni izvor.

dzej ramadanovski honorar

Ramadanovski nije bio dostupan za komentar, ali je nedavno priznao da je tokom cele turneje po Americi zaradio samo 500 dolara.

– Nema posla kao pre. Raducka se. Ja pričam realno, ne kao neki pevači, što se frljaju ogromnim honorarima. Ko će danas da ti plati toliko? Lažu. Poslednji put kada smo Aca Lukas i ja bili na turneji u Americi, dok smo platili sve troškove, zaradili smo samo 500 dolara – izjavio je Džej.

Čitaj još  Amar Gile ostao bez verenice zbog prevare!

Ništa od albuma sa Marinom Tucaković

Džej je nedavno najavio da posle 11 godina snima novi album i da samo čeka da Marina Tucaković završi pesme. Marina, međutim, kaže da se na njegovom novom albumu još ne radi.

– Ne znam ništa o tome. Trenutno ne radim na pesmama za njega, niti smo se dogovarali – kaže Marina.

– On je dobar mamac za publiku i ljudi ga vole, ali njegov glas nije kao nekada. Alkohol, cigarete i noćni život su mu uništili glasne žice. Džej više ne može dugo da peva, jer mu posle nekog vremena pukne glas. Dešava mu se i da počne da plače, pa prekine pesmu. Zbog toga pristaje da peva za honorar koji je manji od onog koji dobijaju neki početnici i potpuno anonimni pevači – kaže izvor blizak pevaču.

izvor: Informer

One comment

Leave a Reply