Džej ponudio Gogi da živi kod njega

Dorćolac pozvao koleginicu da se useli u jednu od njegovih soba kad je čuo da ju je svekrva isterala iz stana.

Dzej Ramadanovski

Džej Ramadanovski ponudio je Gogi Sekulić da živi u jednoj od soba u njegovom stanu kad je čuo da ju je svekrva Zorica isterala iz doma u Sarajevskoj ulici, u kome je ona boravila sa suprugom Igorom. Dorćolac se našao s pevačicom u gradu kako bi joj pružio podršku i popričao s njom o teškoj situaciji kroz koju sama prolazi.

– Koliko je Džej human i dobar govori upravo ova činjenica da je, odmah pošto su se našli, rekao Gogi da na njega uvek može da računa za bilo šta i da uopšte ne treba da se ustručava da bude kod njega u stanu, koliko god to bude bilo potrebno. Gogi je bilo puno srce što ima takve prijatelje i kolege, a taj njegov gest ju je doveo do suza – kaže dobro obavešten izvor.

Čitaj još  EKSKLUZIVNO sa Sanjom Maletić: Dostojanstveno sam izdržala medijsku hajku!

Kako saznajemo, Goga mu se zahvalila na podršci i rekla da će se, kao i do sada, sama izboriti sa svim nedaćama. Majka Igora Ramovića, Goginog pokojnog muža, nakon 40 dana od njegove smrti zamenila je bravu na stanu u kome je pevačica nekoliko meseci živela sa suprugom i koji je kompletno renovirala kad se uselila. Zbog cele te drame Sekulićka je tužila svekrvu Zoricu.

izvor: Kurir

Leave a Reply