dzej u bugarskoj

Džej pobegao Bugarima da ne bi pevao?!

Pevač je naredio da se otkaže hotel i odmah da se krene u Beograd. Bukvalno je bila akcija­ pobeći glavom bez obzira, jer je znao da neće moći da se izvuče.

Džej Ramadanovski posle duže pauze počeo je opet da nastupa, a koliko ga se publika uželela, govori i činjenica o tome da je nakon dva odrađena nastupa, u petak i subotu, pobegao iz Bugarske, jer je gazda želeo da peva i treće veče.

Naime, popularni pevač u petak je imao zakazanu tezgu u Vidinu, ali na molbu gazde lokala je ugovorio i termin za subotu. Kada su organizatori njegovog nastupa videli da je obe večeri lokal bio pun i da ima zainteresovanih koji će i u nedelju uveče da dođu i da uživaju u Džejevimpesmama, odmah su želeli da ga zadrže još jedan dan. Međutim, on je unapred isplanirao beg.

– Džej je imao zakazan nastup u petak, a kada je završio sa tezgom gazda ga je zamolio i ponudio dupli honorar da nastupa i u subotu. Nakon kraćeg razmišljanja rešio je da odradi i sledeći dan, pogotovo jer mu je ponuđena dobra suma novca. Naredni dan u lokalu je opet bilo prepuno, neki su ostajali ispred kluba jer nije bilo mesta da uđu, Džej je bio veseo, nije želeo ni pauzu da pravi, bakšiš je leteo na sve strane. Pred sam kraj nastupa gazad je preko pevačevog menadžera izrazi želju da Ramadanovski i u nedelju zapeva. Kada mu je to preneo menadžer, pevač je rekao da se čim završi sa bendom nastup, pokupi honorar, i sa zadnjeg izlaza kluba iznesu instrumenti. Da se otkaže hotel i odmah da se krene u Beograd. Bukvalno je bila akcija­ pobeći glavom bez obzira, jer je znao da neće moći da se izvuče – priča izvor koji je bio na licu mesta, i dodaje da je Džeju previše da tri dana zaredom nastupa.

Čitaj još  Jana i Đogani uskoro u duetskoj pesmi!

dzej u bugarskoj

– Džej je sam rekao da mu je veoma naporno da nastupa dva dana za redom, kamoli tri. On da sve od sebe, peva bez pauze i izuzetno je teško da se taj tempo izdrži. To možda gazde lokla ne razumeju. On sad ne pije i zbog toga ima i više energije, ali što on kaže, nema on 20 godina da može kao nekad da ne spava po pet dana i da isto toliko radi – završava izvor, i dodaje da su se i tokom jučerašnjeg dana čuli sa gazdom, od kog su i pobegli, i objasnili mu da su morali nazad u Beograd.

I Džej je ovo objasnio:

– Bilo je super, dobro sam se proveo, ali nisam mogao da nastupam tri noći. Nisam drugu kupio ovčiji sir, koji sam mu obećao, jer sam morao da pobegnem, evo, ovim putem mu se izvinjavam – bop je iskren pevač.

izvor: Alo

Leave a Reply