Džej plakao: Sad mi je žao i Adila!

“Ne želim nikome ono što se desilo mojoj mezimici”, kaže Ramadanovski.

Dzej u suzama

Džej Ramadanovski otvorio je dušu u emisiji “Exkluziv” i rekao da mu je žao Adila, koji je nedavno pretukao njegovu ćerku Anu.

Džeja je skoro pa nemoguće uhvatiti ovih dana, ali ekipa novinara ga je pronašla na splavu “Akapulko” zbog proslave otbaranja zlatare njegovog druga. Odmah se latio mikrofona, ali samo da bi otpevao pesmu majci njegovog najboljeg druga, a zatim je kroz suze rekao:

– Nemam, majku, ostao sam bez majke i kada sam upoznao Nešinu majku prihvatio sam je što se kaže kao svoju kevu, ispričao je kroz suze pevač, a ubrzo su suze pretvorene u jecaje kada je započeo priču o svojoj kćerki Ani koju je nedavno pretukao njen nevenčani suprug, pevač Adil Maksutović:

– Nije trebalo to da uradi, žao mi je. Neću ja da ispadnem džukela i sad kažem ajmo svi na njega.Nekako mi je sad i njega žao. Ne znam šta da kažem, jedva je rekao pevač i dodao da je vrlo ponosan na svoju ćerku:

– Moram da pohvalim svoju ćerku što ga ne tereti i nije cinkara.

Na pitanje novinara da li zna da je na Adila sada ljuta i kivna cela Srbija zbog ovoga što je uradio, Džej je kroz osmeh ali i suze rekao:

Čitaj još  Haris Džinović: Moj prvi veliki koncert u Zenici!

– Ma sad mi je i njega žao, majke mi.

Ukoliko se Ana vrati Adilu i ako se ovaj incident ponovo dogodi, Džej je rekao:

– Ne, ne…ma neću da lajem, rekao je i dodao:

– Ne mom detetu, nego nikome ne želim to. Ne ponovilo se.

izvor: Blic

Leave a Reply