Džej odgovorio Adilu: Neka ti je na čast, sine!

“Doživeo sam da me vređa čovek kome sam pomogao svim srcem kao da mi je rođeni sin. Da me vređa čovek koji je pretukao moju ćerku”, rekao je razočarano pevač.

Dzej Ramadanovski

Džej Ramadanovski poručio je bivšem zetu Adilu Maksutoviću, koji javnost ubeđuje da nije pretukakao Anu i da je sve to laž pijanog i drogiranog čoveka, kako naziva pevača koji je navodno, sve izmislio, da mu je na čast sve što je rekao.

Džej nije želeo da uzvrati zetu istom merom, ali je podsetio na onu narodnu: “Rani kuče da te ujede”.

– Doživeo sam da me vređa čovek kome sam pomogao svim srcem kao da mi je rođeni sin. Da me vređa čovek koji je pretukao moju ćerku. Nek ti je na čast, sine. Eto, to mu poručujem – rekao je Džej i dodao da je nagovarao ćerku da ga ne goni krivično, ali mu je sad žao zbog toga.

Pevač krivi porodicu Ramadanovski za bol koji preživljava.

– Krivim porodicu Ramadanovski na čelu sa legendarnim pevačem i bivšim čovekom – Don Džejem Ramadanovskim, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi “drugovi” policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi jer je to zaslužio tokom svih ovih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanja na privatnim zabavama. Nažalost, ti isti policajci koji su mi namestili igranku po Džejovoj direktivi, mogu da ostanu bez posla jer nisu proverili krucijalne činjenice: Ramadanovski Ana nije imala nijednu telesnu povredu! Ne postoji ni jedna fotografija monstruozno pretučene Ane, niti postoji bilo kakav izveštaj lekara koji potvrđuje da je bila na prijemu gde su konstatovane teške ili makar lake telesne povrede – napisao je u pismu Adil.

Čitaj još  Intervju Šaban Šaulić: Želim još unučića!

izvor: Kurir

Leave a Reply