Džej: Ne mogu da oprostim Adilu!

“Prvo mi odvalio ćerku od batina, a sada bi da se mirimo. Ne može to tako”, kaže Džej i dodaje da Adilu to nije trebalo.

Dzej

Džej Ramadanovski rekao je da ne može da oprosti Adilu Maksutoviću što mu je pretukao ćerku Anu i kako kaže, uzalud ga zove, jer od pomirenja nema ništa.

– Prvo mi odvalio ćerku od batina, a sada bi da se mirimo. Ne može to tako – kaže Džej i dodaje da Adilu to nije trebalo.

– Hvala bogu, Ana je dobro, a i njen sin. Nije trebalo da je udari. Adil je dobar dečko, al’ šta mu je bilo ne znam… Ja razumem da u svakoj porodici ima svađe. Naravno, brak bez svađe prosto znamo da nije to to, ali ovo je previše – kaže Džej.

Adil je, nakon što je fizički nasrnuo na Džejovu ćerku, kako ona tvrdi, ostao bez brojnih angažmana, uključujući unapred ugovoren nastup za Novu godinu. Kako Džej kaže, Adil je pokušao da ga kontaktira, između ostalog i tim povodom, ali pevač ne želi da razgovara sa njim.

Čitaj još  Starleta dobila batine od nepoznatog muškarca!

– Pa ne može… Razumeo bih da je počupao za kosu, udario šamar, nešto bilo šta, a ne ovako… Neću ja ništa da komentarišem, policija i lekari su sve zapisali, pa će oni bolje da komentarišu nego ja – zaključio je pevač.

izvor: Kurir

Leave a Reply