Džej napravio feštu pred svoj jubilej!

Napunio sam devetnaest godina, ha-ha-ha… Srećan sam što su mi tu ćerke i moji najbliži prijatelji. Lepo ćemo se zabaviti – rekao je dorćolski zvrk za Kurir

Dzej i Rule - www.FOLKOTEKA.com

Nije mu ni padalo na pamet da duva toliko svećica.
Džej Ramadanovski je u klubu svog prijatelja proslavio 49. rođendan! Popularni pevač i Dorćolac u „Gaučosima“ je priredio feštu kao zagrevanje za naredni, pedeseti rođendan, kada planira da priredi ogromnu zabavu za sve ljude koje poznaje!

Iako nije planirao da okupi toliko mnogo zvanica, Ramadanovskog mnogo vole, tako da svi znaju kada mu je rođendan, pa su samim tim mnogi došli da budu uz njega na njegov divan dan.

– Napunio sam devetnaest godina, ha-ha-ha… Srećan sam što su mi tu ćerke i moji najbliži prijatelji. Lepo ćemo se zabaviti – rekao je dorćolski zvrk za Kurir.

Inače, njegov zet Adil, s kojim pevačeva ćerka Ana čeka dete, zbog poslovnih obaveza nije mogao da prisustvuje slavlju, ali su zato tu bile njegove kolege, među kojima Džejeva dugogodišnja drugarica Vanesa Šokčić. Slavlje je, kako to obično biva, potrajalo do ranih jutarnjih časova.

Čitaj još  Saša Popović vratio Jecu Krsmanović u 'Grand' ali mora da smrša?!

Dzej i cerka - www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply