Džej besan: Adil je psiho!

“On više ne postoji za mene. Njemu nešto nije u redu s glavom”, kaže folk zvezda nakon Maksutovićevih optužbi da je narkoman i alkoholičar.

Dzej Ramadanovski

Džej Ramadanovski nije mogao da veruje kad je u gotovo svim jučerašnjim novinama pročitao šta je njegov bivši zet Adil Maksutović na Fejsbuku napisao za njega – da je narkoman i alkoholičar i da je zetu kod drugova iz policije namestio „igranku“. U ekskluzivnom intervjuu jedan od najpopularnijih pevača rekao je šta misli o komentarima čoveka s kojim njegova ćerka Ana ima petomesečnog sina!

– Hrani kuče da te ujede! Mene, čoveka od pedeset godina, da Adil zove na neki TV duel?! Mene, koji sam uvek bio uz njega! Sada ispada da sam krivac što je moja ćerka dobila batine od njega. Pa naravno da ću braniti svoje dete!

On je u pismu na Fejsbuku naveo da si mu ti smestio kod policije, s obzirom na to da su oni tvoji drugovi. Da li je to istina?
– Pa gde ja njemu da smeštam?! Imam pravo da zovem policiju! Dete došlo kod mene na Dorćol, kuka, plače. Naravno da sam zvao i rekao šta je bilo: „Bije mi ćerku, šutnuo je u stomak, šamarao…“ Drugo, nisam ni otišao tamo na lice mesta kad je policija vršila uviđaj. Posle toga sam od Ane čuo šta je i kako bilo. Završio je fakultet, a vaspitanje mu je nula. Ne nula, nego dupla nula! Ja sam prošao ulicu i sve ostalo, ali nikad se tako ne bih ponašao.

Da li bi pristao da budeš u TV duelu?
– On sam sebi skače u stomak. Hoće da dođe do mene, ali ja ne dam! Neću uopšte da dođem u duel s njim. Ne želim da ga vidim! Šta je uradio, to će zakon da kaže, šta imam ja s njim da polemišem.

A nekoliko dana nakon incidenta bilo ti ga je čak i žao…
– Jeste, a ovako mi vraća ponovo. Stvarno nema smisla. Od decembra pokušava da dođe do mene, ali eto, ne dam! Ne želim da imam nikakav kontakt s njim. Pokušavao je preko zajedničkih prijatelja da mi se približi. I moji prijatelji su mu rekli: „Slušaj, da si našim ćerkama to uradio, bilo bi još gore!“ Eto!

Pogodilo te što je rekao da si narkoman i alkoholičar?
– On više ne zna šta da kaže o meni. Namerno hoće da me isprovocira da bi došao do mene. Najviše ga ljuti što ne dam da mi se približi. Njemu nešto nije u redu s glavom. Ove izjave što daje, što pljuje po novinama, policiji, njegova stvar, ali strašno… Sam sebi u stomak skače. Kao da je psiho. Šta sam ja kriv što je tukao Anu?! Ja sam kao otac, naravno, stao na ćerkinu stranu! Što mene proziva, ne znam…

Čitaj još  Milica Todorović i Rade Kovačević ponovo zajedno?! (VIDEO)

Verovatno je očekivao da Ana ništa neće pričati na sudu.
– On je pre suđenja bio, kao, dobar sa Anom, davala mu je dete, ali kad je čuo da je rekla ono što jeste, poludeo je i sada proziva mene.

Šta će biti ako se slučajno sretnete?
– Posle ovoga ne postoji za mene. Može da se desi da se sretnemo u nekoj emisiji, ali sigurno mu se neću javiti. Ne želim mu zlo, ništa loše, ali sve je ovo njegova bruka i sramota. Sram ga bilo!

Ana je ispala šmeker!

Čuli smo da je Ana ublažila svoju izjavu na saslušanju. Nije u potpunosti otkrila kako je bilo.

– Pa ublažila, ispala je šmeker. Čak ga ne tereti. Stvarno ne znam što je ispao takav čovek. To je njegova sramota. Mene narod sada startuje na ulici, pitaju me: „Džej, šta je ovo?!“ Stariji ljudi me pitaju da li sam dobro, da li je ćerka dobro… Eto šta sam doživeo! Svima kažem da neću da komentarišem.

izvor: Kurir

Leave a Reply