Džej: Adile, za mene si mrtav!

Džej Ramadanovski nikada neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je prebio ćerku Anu. Poznati pevač razočaran je zetovim postupkom i poručuje mu da su završili za sva vremena.

Dzej

– Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena? Da li je ovo kameno doba pa da na taj način moramo da rešavamo probleme? Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete. Zaista nemam reči za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu i oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad – rekao je Džej.

On je prekinuo svaku komunikaciju sa sa zetom, koji je juče u prepodnevnim satima dao izjavu u policijskoj stanici u Borči o incidentu koji se dogodio u petak.
Adil je negirao krivicu tvrdeći da nije tukao Anu, iako ona tvrdi da ju je brutalno prebio.

– Nisam je udario, samo sam je odgurnuo i malo protresao – rekao je pevač i dodao:

– Posvađali smo se jer mi je Ana vređala majku. Rekao sam joj da prestane s tim i da joj nikad više ne padne na pamet da loše govori o njoj – ispričao je Maksutović.

Svađa je postajala sve žučnija, pa se Adil iznervirao i uhvatio je za ramena i, kako on tvrdi, protresao je i odgurnuo.

Čitaj još  Ivana Selakov: Nadam se da sam pobedila rak!

– Rekao je da nikada ne bi tukao svoju ženu – kaže izvor.

Ana izgubila mleko!

Ana Ramadanovski je usled stresa koji je pretrpela nakon što ju je muž pretukao ostala bez mleka kojim doji njihovog dvomesečnog sina.

Tužilaštvo danas na potezu

Tužilaštvo će danas na osnovu policijskog izveštaja o prikupljenim obaveštenjima odlučiti o pokretanju postupka protiv Adila Maksutovića. Ono bi, odmah po razmatranju izjava pevača i njegove supruge Ane, kao i priložene lekarske dokumentacije, moglo da pokrene istragu i kvalifikuje delo ili da traži dodatna obaveštenja. Adil je u petak, kad je prijavljen policiji, dobio prekršajnu prijavu.

izvor: Alo

Leave a Reply