dunja ilic morbidna izjava

Dunja Ilić šokirala morbidnom izjavom!

“Emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica”, navela je pevačica.

Pevačica Dunja Ilić ponovo je šokirala javnost kada je saopštila da joj je dečko preminuo od droga, te da je ona sada udovica.

Ilićeva, poznata po svom kontroverznom ponašanju, objavila je na Fejsbuku potresnu poruku u kojoj se oprostila od partnera.

– Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To govno te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica – napisala je pevačica, koja se trenutno nalazi u Italiji.
Podsetimo, Dunja je i sama imala problem sa porocima, o čemu je otvoreno govorila. Priznala je da se lečila od alkoholizma, ali i da je “gorela u paklu droge”.

Čitaj još  Raskinuli Ivan i Sara?!

dunja ilic poruka

Pre tri godine prešla je u islam i to je nazvala najboljom odlukom u životu, a u poslednjih nekoliko godina živela je u Prištini. Letos je privukla pažnju javnosti kada je objavila svoje fotografije na kojima je krvava i u modricama. Rekla je da je dobila batine u jednom kafiću u Prištini zato što je Srpkinja.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply