dunja ilic novi skandal

Dunja Ilić seksualnim uslugama htela da plati vožnju?!

Iako je faktički odsutna sa estradne scene, mlada pevačica je ponovo uspela da dospe u žižu javnosti.

Mlada kontroverzna pevačica Dunja Ilić ponovo je uspela da izazove skandal, a samim tim i interesovanje medija za slučaj. Ovaj put je u pitanju njeno javno prozivanje svog prijatelja, koji joj je navodno jutros upao u stan i uzeo bez dozvole mobilni telefon.

dunja ilic status

Elem, Dunja se jutros oglasila na svom fejsbuk profilu porukom kako joj je dojučerašnji prijatelj ušao bez pitanja u stan i uzeo mobilni telefon. Njen komentar je glasio ovako:

– Jutros u 8 sati Dušan Paunović je ušao u moj stan, koji znaju svi moji prijatelji koji su bili često kod mene često držim otključan. Tom prilikom mi je oteo telefon i izašao. Sada ima materijala da mi se usere u život ali će svakako i završiti u zatvoru, zbog upada u stan i krađe. Molila sam da se stvari završe na drugačiji način ali ništa od toga… Želim da ovim putem obavestim svoje prijatelje da poruke koje im budu stizale, pozivi i sve ostalo nisu od mene. Čini mi se da je i to neko krivično delo ali to će sada već preuzeti policija – stoji u Dunjinom statusu, priznaćete, pomalo konfuznom.

dusan protiv dunje

Ubrzo nakon toga, pomenuti Dušan Paunović se oglasio komentarom ispod Dunjinog statusa i brazložio ovakav postupak:

– Dunja, nisi dovoljno poznata pa moraš malo medijski da se dižeš… pa da ti odgovorim, to što juče nisi imala pare da mi platiš vožnju do Beograda pa si htela sexualnim uslugama da nadoknadišs a ja nisam hteo, pa sad tu me ofiraš pred novinarima, kaži onda istinu – telefon si mi dala dok se ne otvore banke a sada me prijavljuješ za isti… Ima li dana kad nisi pijana i drogirana? Ja se ne bavim takvim stvarima kao ti i mogu da kažem celu istinu ako to želiš. Kada budeš nabavila pare za vožnju ja ti istog momenta donosim – objasnio je akter ovog nemilog događaja, prozvan s Dunjine strane.

Čitaj još  Farma: Pevačica progovorila o Alijevom izbacivanju!

dunja ilic status o voznji

A samo nekoliko sati ranije, Dunja je objavila provocirajući status, sada već sasvim jasno da je aludirala na Dušana, gde se zahvalila za vožnju. I ovaj komentar vam prenosimo:

– A sto puta ti kažem, nemoj se zajebavati sa mnom ili eto tvojoj devojci poruke u kojima me voliš najviše na svetu ;) Al’ hvala ti na prevozu :) Za to i služiš svakoj iole pametnoj ženi :) – napisala je pevačica.

dusan paunovic

Verovatno će uskoro biti obrisani svi navedeni komentari i statusi, a ovo će biti samo jedna od lošijih Dunjinih epizoda… Za svaki slučaj, mi vam predstavljamo i lik pomenutog aktera, čisto da upotpunite sliku.

Ono što je nama zapalo za oko, pominje se u prepisci vožnja do Beograda, a u Dunjinom potpisu stoji da se javlja iz Moskve. Malo je neverovatno da je u toku 26 sati, koliko traje otprilike do Moskve do Beograda vožnja kolima, sve ovo moglo da se izdešava, a da sve to vreme Dunja bude ažurna na svom Fejsbuk profilu. Po svemu sudeći, ovo i nije baš najsjajniji period mlade pevačice…

izvor: www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply