dunja ilic

Dunja Ilić se vratila u Beograd!

Pevačica se tek uselila u stan, a već ima prve probleme sa “neurotičnom komšinicom” i poručuje da joj je bolje da se seli na neki drugi Vidikovac.

Mlada pevačica Dunja Ilić je nedavno rešila da se nakon 12 dana bračnog života razvede od supruga Saše Grujića, nakon čega se vratila u srpsku prestonicu. I tek što je stigla, već ima problema sa komšilukom.

– Ova neurotična komšinica koja bi da baca bombu jer se kači slika u pola deset, pa još to viče na glas i psuje nije svesna koliko je pogrešila… Može slobodno da se seli na neki drugi Vidikovac – napisala je Ilićeva na Facebook-u, a zatim je dodala:

– Što bih volela da sam se rodila u masa bez mozga obliku… Dakle, ne ni da budem mnogo zajebana i pravim mnogo veliku lovu… Jer ni to ne pomaže… Ne ni da budem tolerantna i elokventna i pričom rešavam probleme… Jer ni to ne pomaže… Nego da budem jedna velika masa bez mozga koja uklanja sve što joj se ne svidi bez razmišljanja o posledicama, novcu, imenu, mozgu, poštenju… Jer samo to prolazi kod ljudi danas!!! Previše je bezobrazluka!!! – zaključila je Ilićeva.

Čitaj još  Šaban Šaulić kulirao Ekrema Jevrića!

izvor: Opera

One comment

Leave a Reply