dunja ilic odgovorila

Dunja Ilić odbrusila Tijani Dapčević na prozivke!

Tijana Dapčević prokomentalisala je pevačicu i svrstala je u zvezde koje su preko noći postale poznate, što je Dunju uvredilo.

Gostujući u jednoj emisiji, poznati su komentarisali “Wanna be zvezde u Srbiji”, tj zvezde koje su preko noći postale poznate iako nemaju neko konkretno zanimanje.

dunja ilic fejsbuk

Među gostima se našla i Tijana Dapćević i u emisiji “Desetka” dala svoje mišljenje, između ostalog i o Dunji Ilić.

Dunja se našla uvređena i brže bolje na društvenim mrežama napisala otvoreno pismo upućeno Tijani Dapčević. Dunjino otvoreno pismo prenosimo u celosti:

“Nisam htela da se oglašavam na temu emisije “Desetka”, ali moram .

1. Komentariše me pevačica koja osim izvrsnog glasa nakon pesme “Ona to zna”, ona to više ne zna. Nema hit, nema nastupe i kakvu god lošu reputaciju ja imala, ona ima reputaciju nekoga ko godinama obitava, jer ima moćne prijatelje, što je javna tajna.

2. Wanna be zvezda ima 3 albuma, od kojih je prvi rasprodat u rekordnom roku čak i u današnje vreme interneta.

3. Wanna be zvezda se sigurno nije udavala i razvodila radi pubicliteta i nikada nije zvala novinare da pišu o njoj.

4. Wanna be zvezda je komponovala i pisala pesme: “Živim na ivici”, “Nekad ljubav nije dovoljna”, “Navikla na poraze”, “Pogledaj još jednom”, “Srce mekše od kašmira”… Pa pre nego sto se neko usudi da me oslovi sa “wanna be” zvezdom, neka eto napiše i iskomponuje nešto bolje od toga.

5. Wanna be zvezda se našla sa Dimom Bilanom, Hadise, Svetlanom Lobodom u “Guardianu” kao jedan od najperspektivnijih mladih umetnika sa prostora Evrope.

6. Ne znam zašto je koleginica ispričala da sam je ikada srela i nazvala koleginicom, a ona se zapitala otkud smo mi koleginice, jer se to nikada nije dogodilo. Jedini naš susret je bio u jednoj emisiji kada je dotična bila vrlo prijatna prema meni, te ne razumem odakle ovaj stav sada.

Čitaj još  Milena Ćeranić tajno posetila Dašića!

tijana dapcevic

7. Trenutno pregovaram sa jednim od najjačih grčkih kompozitora, te vrlo verovatno imam zagarantovan hit sa kojim ću na kraju leta, ja, wanna be zvezda, rado pristati da izmerim broj nastupa i zaradu sa istih, sa ovim pravim zvezdama.

8. Ko god da je uložio u mene, ne može ulagati ovoliki niz godina, koliko ja trajem i pored svih sranja. Nakon novog projekta imate i novi povod da razmislite ko je uložio u mene i kupio mi hit i nastupe ovaj put.

9. Bez negativnih osećanja, jednostavno se moram odbraniti od neistina i blaćenja mog imena, jer ja jbg, nemam moćne prijatelje da to rade umesto mene, a ni moćnog tatu.

Hvala na pažnji, lep dan svima i puno pozdrava”.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply