dunja ilic

Dunja Ilić naduvana!

Pevačica kaže da joj je omiljena zabava da zapali džoint i gleda emisije na televiziji u kojima se pojavljuje Dijana Janković.

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić, iako je svojevremeno izjavila da je, pre nego što je prešla u islam, pobedila sve poroke, uključujući tu alkohol i razna opojna sredstva, nastavila je sa provokativnim izjavama pa je objasnila da redovno konzumira marihuanu kao i da nikada nije krila da voli travu!

– Marihuanu koristim i nikada nisam demantovala da sam prestajala da je konzumiram. Kada sam rekla da sam pobedila sve poroke, mislila sam na alkohol i na opojna sredstva, i o tim porocima sam otvoreno govorila – rekla je Ilićeva koja je pre nekoliko dana na svom Tviter profilu napisala: “Džoint i emisije u kojima gostuje Dijana Janković. Život je lep“.

– Uživam gledajući emisije u kojima gostuje Dijana Janković. Ta devojka je veoma simpatična i dopada mi se, slatka je. Najviše gledam onu emisiju u kojoj priča o svojoj “versaće” vezi i o nameštaju. Meni je to zanimljivo – zaključila je Dunja Ilić u svom maniru.

Čitaj još  Katarina Grujić pokazala kako uživa u svom dvorištu (FOTO)

izvor: Nase Novine

Leave a Reply