Drama u Amusu: Pitali Dina Merlina gde je nestao novac?!

Još nepotvrđene su informacije da je Merlinu nekoliko članova odnosno muzičara tražilo objašnjenje za nekoliko spornih uplatnica sa povelikom cifrom odnosno postavilo pitanje gdje je završio taj novac, u čijem džepu?!

Dino Merlin

Sjednica Udruženja Asocijacija kompozitora-muzičkih stvaralaca AMUS (bosanski Sokoj), koja se održala u četvrtak u poslijepodnevnim satima, a završena poslije 20 sati, bila je izuzeto bučna i napeta!

U jednom momentu prepucavanje brojnih članova AMUS-a sa Predsjednikom skupštine tog udruženja Dinom Merlinom i još nekoliko muzičara koji rukovode udruženjem, bilo je toliko žustro da je zamalo došlo do fizičkog obračuna! Čak je interveniralo i obezbjeđenje i to nakon što ih je, kako nezvanično saznajemo, Merlin pozvao.

Još su nepotvrđene informacije da je Merlinu nekoliko članova odnosno muzičara tražilo objašnjenje za nekoliko spornih uplatnica sa povelikom cifrom odnosno postavilo pitanje gdje je završio taj novac, u čijem džepu?! To ali i još nekoliko nejasnoća na koje su odgovor tražili članovi udruženja naljutilo je „Čarobnjaka“ pa ih je nekoliko udaljio sa sjednice.

Čitaj još  Vlado Georgiev: Na dobrom sam putu da se zaljubim!

Kako smo čuli među onima koji su udaljeni bili su Fahrudin Pecikoza Peca, naš poznati autor, Ahmed Švrakić dikretor Hayatove Produkcije i nekoliko pjevača.

izvor: Expres

Leave a Reply