Dragana Mirković zamalo izgubila prsten od 5.000 evra!

Dragana sa ekipom više od pola sata panično tražila izgubljeni nakit, koji joj je veoma draga uspomena!

Dragana Mirkovic

Folk zvezda Dragana Mirković se veoma iznervirala kad je na snimanju spota sa čuvenim Hoseom Felisijanom za duetsku pesmu „Don‘t Go Away“ u KPGT shvatila da joj je nestao prsten vredan 5.000 evra!

– Dragana je skupoceni nakit skinula kako bi se pripremila za snimanje tokom kojeg je nosila ono što joj je namenio stilista. Jedna devojka iz njenog tima je sklonila vrednosti na sigurno, ali je zaboravila da to prijavi pre nego što je otišla do grada da završi neke obaveze. Kad je Dragana došla po prsten, sačekalo ju je neprijatno iznenađenje. Od nakita ni traga! Uspaničila se i svi su se dali u potragu. Dobrih pola sata su pokušavali da odgonetnu tajnu nestanka Gaginih stvari, među kojima je bio i prsten vredan 5.000 evra. Ni Hose, pa čak ni njen suprug Toni nisu uspevali da je uteše, jer je njoj taj komad nakita veoma draga uspomena – priča izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

– Kad je izgubila poslednju nadu da će pronaći prsten, pojavila se devojka, kojoj nije bilo jasno zašto su svi usplahireni. Čim je čula šta je posredi, otišla je po nakit i Draganinoj sreći nije bilo kraja! Zagrlila je saradnicu i zahvalila joj se iako je trenutak ranije bila u agoniji, a ova joj se izvinila što je zaboravila da kaže da je sklonila prsten.

Čitaj još  Željko Joksimović u junu nastupa u Beogradu!

Inače, ovaj spot je početak promotivne kampanje za veliki koncert koji će Dragana Mirković održati 3. oktobra u Kombank areni povodom 30 godina uspešne karijere.

Dragana i Ivan Ivanovic

Ivan došao na snimanje

Ivan Ivanović, kod kojeg su Dragana Mirković i Hose Felisijano nedavno gostovali u emisiji, pojavio se u KPGT na snimanju spota. Očigledno je da se voditelj zbližio sa ovo dvoje izvanrednih muzičkih umetnika, pa je počeo da se druži s njima i privatno, mimo poslovnih aktivnosti.

izvor: Kurir

Leave a Reply