Dragana Mirković u seriji za tinejdžere! (VIDEO)

Folk pevačica Dragana Mirković već je pokazala svog talenat za glumu pojavivši se u filmu “Slatko od snova” davne 1994. godine. Dragana se nakon tog filma pojavljivala i u brojnim reklamama, a nedavno je i gostovala u jednoj tinejdžerskoj seriji koja se emituje na internetu.

Dragana u seriji Samo kazem

Naime, ekipa mladih ljudi odlučila je snimiti Internet seriju pod nazivom ‘Samo kažem’, a prikazuje život jednog društva u 26 epizoda. Da je reč o zaista kvalitetnom i svake pohvale vrednom projektu, dokazuje i to da je ekipa osvojila nagradu za najbolji program kratke forme koju dodeljuje svetski priznato udruženje ‘International Press Academy’.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da se u 25. epizodi serije kratko pojavljuje i Dragana Mirković. U trenutku kada jedan od glavnih glumaca dolazi da kupi kofer za put u Beč, pojavljuje se Dragana koja mu govori da kupi mali kofer jer će se, baš kao i ona nekad davno, sam snaći u tom velikom gradu koji nudi velike mogućnosti. Međutim, u njegovu priču da mu je pevačica dala savet ne veruje niko.

Čitaj još  Parovi: Maca Diskrecija nadmašila samu sebe (VIDEO)

Draganina uloga kreće od 36. sekunde.

izvor: Folk

Leave a Reply