Dragana Mirković teško povredila kičmu!

U udesu koji je Dragana Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem imala prošle nedelje, pevačica je prošla sa teškom povredom kičme i trenutno se nalazi u bolnici. Dragana je nakon udesa hospitalizovana, a posle specijalističkog pregleda ustanovljena joj je teška povreda kičme, zbog čega joj sledi oporavak od tri meseca.

Dragana Mirkovic

– Iako je javljeno da su Dragana i njen suprug Toni lakše povređeni u udesu koji se desio prošle nedelje, situacija je ipak drugačija. Mirkovićeva je u saobraćajki teško povredila kičmu, o čemu u prvom trenutku nisu želeli da obaveste javnost. Naime, ona je posle udes posetila lekare i nakon komletnog pregleda ustanovljeno je da ima tešku povredu kičme. Lekari su odmah odlučili da je zadrže u bolnici, a kako joj je rečeno, predstoji joj tri meseca oporavka – izjavio je izvor blizak pevačici i dodao da njena porodica brine o zdravlju pevačice.

– Dragana se baš uplašila za svoje zdravlje, pogotovo što je najavila koncert u Beogradu, u oktobru ove godine. Iako se nije osećala loše posle saobraćajne nezgode, sada oseća velike bolove u predelu kičme, ali se nada da će se brzo oporaviti. Cela porodica, kao i njena deca, Emanuela i Marko, brinu o njenom zdravlju i trude se da se ona previše ne napreže kako bi na terapije što bolje reagovala i u potpunosti se oporavila – kaže izvor blizak folk zvezdi.

U nameri da proverimo kako se pevačica sada oseća, kontaktirali smo sa njom.

– Još uvek sam u bolnici, povredila sam kičmu i predstoji mi tri meseca oporavka. Zbog ljudi kojima je iskreno stalo do mene, želim da kažem da ću biti dobro i da se svima zahvaljujem na brizi – izjavila je Dragana.

Podsećanja radi, Dragana Mirković i Toni Bijelić su u utorak prošle nedelje imali saobraćajnu nesreću, i to kada su se posle emisije „Stotka” vraćali iz Beograda u Beč. Tom prilikom je na oficijalnoj strani Dragane Mirković, na društvenoj mreži Fejsbuk objavljeno saopštenje o udesu.

Čitaj još  Farma: Maja Nikolić večeras napustila rijaliti!

– Dragi naši, želimo da vas obavestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala Bogu, pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka – navedeno je tada u saopštenju.

Toni sve vreme uz Draganu!

Draganin suprug Toni Bijelić sve vreme je uz svoju dragu i svakodnevno sa njom odlazi na terapije i brine se o njenom zdravlju.

– Iako ima dosta poslovnih obaveza Toni je odlučio da ih za sada stavi po strani i u potpunosti pomogne ženi u ovim teškim trenucima. On svakodnevno dolazi u bolnicu kako bi bio sa pevačicom i pomaže joj u oporavku. On je čak angažovao najbolje doktore u Beču kako bi pevačica što pre osetila poboljšanje i u potpunosti se oporavila – kaže izvor blizak pevačici.

izvor: Alo

Leave a Reply