dragana mirkovic o sukobu sa sekom

Dragana Mirković progovorila o sukobu sa Sekom Aleksić

“Ja sam Seki samo čestitala rođenje sina i rekla joj nešto sasvim lepo i normalno”, rekla je poznata pevačica.

Folk diva Dragana Mirković čestitala je koleginici Seki Aleksić rođenje sina Jakova i tako iznenadila sve one koji dobro znaju da pevačice ne govore već osam godina.

Dragana je bila iskrena i progovorila o odnosu sa Sekom, ali i dodala da je čestitka povodom rođenja sina sasvim normalna stvar.

– Tu nije bilo svađe, da bi palo pomirenje, ali ona i ja se nismo čule tako da ja ne mogu ništa više da kažem na tu temu. Ja sam Seki samo čestitala rođenje sina i rekla joj nešto sasvim lepo i normalno, tako da nema potrebe da širimo priču dalje na tu temu – rekla je pevačica za emisiju “Premijera”.
Čestitke Lučeta iz Kasidola stigle su i do Seke.

– Seka zbog sina ne stiže da prati sve što se piše u medijima, ali smo bile zajedno kada se povela tema o Dragani. Ona ni danas ne zna tačno šta se sve tu desilo, jer ona nikada nije rekla nijednu ružnu reč za nju i njenog muža Tonija. Drago joj je što je konačno shvatila šta je istina posle toliko vremena, ali je tada bila baš povređena. Uprkos svemu, o Dragani je uvek pričala lepo, ali u javnosti nije želela da je pominje. Zato je odbila čak i da je komentariše kada se pre dve godine u jednoj emisiji našla u ulozi modnog žirija – kaže izvor.

Čitaj još  Parovi: Maca Diskrecija u ratu sa fanovima!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply